Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stara Dama 2007 FC Fatality
352 Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten weak
solid Passen average
average Verdedigen solid


4e minuut.
Běloch met de inworp. Cavalete bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Welford. Welford krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Boligłowa met een snelle inworp. Cavalete rent richting de bal. Welford verovert de bal door een tackle van achteren. Welford geeft een lange en hoge pass. Duma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Zaloga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaloga passt de bal zonder na te denken. Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford geeft een lange en hoge pass. Duma krijgt zijn hoofd ertegen. Kaczor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - FC Fatality 1:0

15e minuut.
Ophaug verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga passt de bal in één keer door. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Welford met een sublieme pass. Běloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Běloch passt de bal zonder na te denken. Duma heeft problemen om de bal te vangen. Duma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tänavots de bal. Tänavots onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Běloch kopt de bal weg. Birkisson heeft problemen om de bal te vangen. Birkisson probeert naar een medespeler te passen. Duma is nu in balbezit. Duma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga rent richting de bal. Rajt begaat een overtreding. Rajt krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Osetek met een sublieme pass. Cavalete is nu in balbezit. Cavalete speelt de bal door. Rajt rent richting de bal. Rajt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 44%, FC Fatality 56%.
Stara Dama 2007 - FC Fatality 1:0

46e minuut.
Ophaug verovert de bal door een tackle van achteren. Ophaug geeft een lange en hoge pass. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt schiet op doel. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ophaug kopt de bal weg. Fayolle is nu in balbezit. Rajt verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Koczko rent richting de bal. Boligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Boligłowa geeft een lange en hoge pass. Duma rent richting de bal. Duma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fayolle met een snelle inworp. Běloch probeert naar een medespeler te passen. Welford speelt de bal door. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dziewoński is nu in balbezit. Dziewoński passt de bal met de wreef. Welford met een sublieme pass. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Běloch geeft een lange en hoge pass. Emirović speelt de bal door. Quốc Đạt rent richting de bal. Quốc Đạt schiet op doel. Kaczor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - FC Fatality 2:0

79e minuut.
Birkisson speelt de bal door. Běloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Běloch speelt de bal door. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cavalete passt de bal in één keer door. Ophaug bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Đạt. Quốc Đạt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 49%, FC Fatality 51%.
Stara Dama 2007 - FC Fatality 2:0