Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.Z Zakopane KS Żmigrodzianka
352 Tactiek Główna
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 55.2
average Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen good


5e minuut.
Satizábal passt de bal zonder na te denken. Reinhardt heeft problemen om de bal te vangen. Reinhardt geeft een hoge lob. Šunjić probeert de bal met de borst te controleren. Šunjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ventrice passt de bal in één keer door. Rušin met een sublieme pass. Becaj rent richting de bal. Becaj draait met de bal, schiet en ... Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 0:1

14e minuut.
Becaj rent richting de bal. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky passt de bal in één keer door. Šunjić rent richting de bal. Šunjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 0:2

16e minuut.
Zaitsev kopt de bal weg. Daar is Biedrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrice schiet op doel. El Gharib werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:2

18e minuut.
Rušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rušin geeft de bal voor. Becaj kopt de bal weg. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky schiet op doel. Krasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Biedrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Reinhardt geeft een hoge lob. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel. Krasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:3

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Littomericzky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becaj rent richting de bal. Becaj schiet op doel. Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Satizábal met een sublieme pass. Littomericzky met een sublieme pass. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić schiet op doel. Krasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Becaj verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić heeft problemen om de bal te vangen. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:4

39e minuut.
Callewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić passt de bal met de wreef. Becaj rent richting de bal. Becaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:5

41e minuut.
Reinhardt is nu in balbezit. Reinhardt geeft de bal voor. Monk heeft problemen om de bal te vangen. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:6

42e minuut.
Callewaert kopt de bal weg. Mączyński rent richting de bal. Šunjić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šunjić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 62%, KS Żmigrodzianka 38%.
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:6

48e minuut.
Reinhardt passt de bal in één keer door. Šunjić rent richting de bal. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:7

49e minuut.
Mączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrice is nu in balbezit. Met opzet legt Reinhardt zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reinhardt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Gilewicz passt de bal met de wreef. Callewaert speelt de bal door. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić haalt uit met een fantastische trap. Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:8

56e minuut.
Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Rušin geeft een lange en hoge pass. Becaj kopt de bal weg. Šunjić rent richting de bal. Šunjić draait met de bal, schiet en ... Krasiński bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Callewaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rušin rent richting de bal. Rušin geeft de bal voor. Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Inworp. Callewaert met een snelle inworp. Rušin geeft een hoge lob. Becaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Krasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gilewicz probeert de bal met de borst te controleren. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj is nu in balbezit. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Becaj onderschept slim de pass. Becaj geeft de bal voor. Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert geeft de bal voor. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:9

76e minuut.
Zaitsev geeft een lange en hoge pass. Satizábal kopt de bal weg. Daar is Bilicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ventrice rent richting de bal. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj is nu in balbezit. Becaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Krasiński met een harde bal richting middenveld. Rušin kopt de bal weg. Callewaert speelt de bal door. Daar is Šunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šunjić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Monk probeert naar een medespeler te passen. Šunjić met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Krasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Callewaert kopt de bal weg. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić speelt de bal door. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Krasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šunjić rent richting de bal. Šunjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 64%, KS Żmigrodzianka 36%.
K.S.Z Zakopane - KS Żmigrodzianka 1:10