Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stara Dama 2007 KALATA BOYS
352 Tactiek aaa
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 48.1
adequate Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Vloet geeft een hoge lob. Bodlo kopt de bal weg. Kogut speelt de bal door. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - KALATA BOYS 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Běloch de bal. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz passt de bal in één keer door. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici schiet op doel. Osetek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birkisson probeert naar een medespeler te passen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - KALATA BOYS 0:2

11e minuut.
Birkisson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gościewicz met een snelle inworp. Kogut geeft de bal voor. Baio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Campero is nu in balbezit. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici passt de bal zonder na te denken. Baio is nu in balbezit. Baio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Baio verovert de bal door een tackle van achteren. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - KALATA BOYS 0:3

18e minuut.
Baio is nu in balbezit. Welford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baio raakt geblesseerd tijdens het duel. Kogut met een snel genomen vrije trap. Davidovici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gościewicz passt de bal zonder na te denken. Davidovici probeert naar een medespeler te passen. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - KALATA BOYS 0:4

30e minuut.
De Tommasi is nu in balbezit. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma passt de bal met de wreef. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ... Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 59%, KALATA BOYS 41%.
Stara Dama 2007 - KALATA BOYS 0:4

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogaru met de inworp. Kogut met een sublieme pass. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Osetek bokst de bal weg.

65e minuut.
Běloch met de inworp. Campero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidovici. Campero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Campero kan niet meer verder spelen. Fayolle komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa met een sublieme pass. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio geeft de bal voor. Daar is Pustelnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut is nu in balbezit. Kogut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Welford passt de bal zonder na te denken. Boligłowa rent richting de bal. Dogaru maakt een afschuwelijke overtreding. Dogaru krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Boligłowa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodlo met een snel genomen vrije trap. Anczok controleert de bal met de borst. Duma is nu in balbezit. Duma draait met de bal, schiet en ... Dagga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De Tommasi met de inworp. Běloch is nu in balbezit. Gościewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gościewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 52%, KALATA BOYS 48%.
Stara Dama 2007 - KALATA BOYS 0:4