Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS Stara Dama 2007
aaa Tactiek 352
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Anczok is nu in balbezit. Anczok geeft een lange en hoge pass. Pustelnik geeft een hoge lob. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Davidovici is nu in balbezit. Birkisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 1:0

25e minuut.
Běloch met een sublieme pass. Duma is nu in balbezit. Vloet is nu in balbezit. Duma onderschept slim de pass. Duma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boligłowa geeft een lange en hoge pass. Damjanov geeft de bal voor. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 2:0

32e minuut.
Zaloga speelt de bal door. Welford is nu in balbezit. Welford passt de bal met de wreef. Quốc Đạt rent richting de bal. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap. Dagga bokst de bal weg.

33e minuut.
Davidovici is nu in balbezit. Davidovici geeft een lange en hoge pass. Baio rent richting de bal. Baio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 3:0

37e minuut.
Kogut passt de bal zonder na te denken. Birkisson rent richting de bal. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 51%, Stara Dama 2007 49%.
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 3:0

48e minuut.
Fayolle kopt de bal weg. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak passt de bal met de wreef. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Osetek bokst de bal weg.

49e minuut.
Kogut is nu in balbezit. Kogut passt de bal in één keer door. Baio is nu in balbezit. Baio haalt uit met een fantastische trap. Osetek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Baio passt de bal in één keer door. Kogut probeert naar een medespeler te passen. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 4:0

54e minuut.
Zaloga is nu in balbezit. Davidovici is nu in balbezit. Zaloga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davidovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Dogaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osetek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici met een sublieme pass. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio schiet op doel. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Zaloga rent richting de bal. Zaloga geeft de bal voor. De Tommasi heeft problemen om de bal te vangen. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 4:1

76e minuut.
Quốc Đạt passt de bal met de wreef. Damjanov is nu in balbezit. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma draait met de bal, schiet en ... Dagga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Běloch rent richting de bal. Běloch passt de bal met de wreef. Welford is nu in balbezit. Welford draait met de bal, schiet en ... Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 4:2

89e minuut.
Davidovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaloga de bal. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio rent richting de bal. Baio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodlo geeft de bal voor. Anczok is nu in balbezit. Met opzet legt Quốc Đạt zijn tegenspeler op de grond. Quốc Đạt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 47%, Stara Dama 2007 53%.
KALATA BOYS - Stara Dama 2007 4:2