Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blanquinegros Człuchów FC Petarda Besiekierz
moje 3-4-3 Tactiek lorak
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Treufeldt passt de bal in één keer door. Zeller probeert naar een medespeler te passen. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Walusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Carrere rent richting de bal. Carrere passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Walusiak de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Matvienko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - FC Petarda Besiekierz 0:1

30e minuut.
Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller passt de bal met de wreef. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Matvienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - FC Petarda Besiekierz 0:2

31e minuut.
Treufeldt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bierofka komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Carter met een sublieme pass. Eskurza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bierofka. Bierofka krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Iordache speelt de bal door. Carrere bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Egri zijn tegenspeler op de grond. Egri krijgt een gele kaart. Carrere raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikkonen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walusiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Melum kan de bal niet met de borst controleren. Walusiak rent richting de bal. Bueno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walusiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walusiak neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - FC Petarda Besiekierz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blanquinegros Człuchów 47%, FC Petarda Besiekierz 53%.
Blanquinegros Człuchów - FC Petarda Besiekierz 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Zartov de bal. Pohár rent richting de bal. Pohár geeft de bal voor. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel. Matvienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Car rent richting de bal. Car passt de bal met de wreef. Walusiak rent richting de bal. Walusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - FC Petarda Besiekierz 0:4

72e minuut.
Mata geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bueno de bal onder controle te krijgen. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Walusiak de bal. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Matvienko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - FC Petarda Besiekierz 0:5

88e minuut.
Inworp. Guz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blanquinegros Człuchów 47%, FC Petarda Besiekierz 53%.
Blanquinegros Człuchów - FC Petarda Besiekierz 0:5