Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sankowia Fc Szaszłyki
uuu Tactiek Szaszłyki
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 31.5
good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen average


5e minuut.
Pigłowski geeft een hoge lob. Cingler kan de bal niet met de borst controleren. Chmiest is nu in balbezit. Palazon is nu in balbezit. Palazon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hadrioui probeert de bal met de borst te controleren. Sołtys probeert naar een medespeler te passen. Šipčić is nu in balbezit. Tejeda rent richting de bal. Tejeda schiet op doel. Desoete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - Fc Szaszłyki 0:1

19e minuut.
Desoete speelt de bal door. Huma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lenczewski de bal onder controle te krijgen. Šipčić is nu in balbezit. Šipčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maydanov geeft een lange en hoge pass. Keindl kopt de bal weg. Daar is Huma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Huma geeft een hoge lob. Rafaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Tejeda rent richting de bal. Tejeda draait met de bal, schiet en ... Desoete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - Fc Szaszłyki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 48%, Fc Szaszłyki 52%.
Sankowia - Fc Szaszłyki 0:2

53e minuut.
Novac geeft de bal voor. Palazon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chmiest probeert naar een medespeler te passen. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pigłowski rent richting de bal. Maślona rent richting de bal. Hadrioui onderschept slim de pass. Hadrioui geeft een lange en hoge pass. Palazon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hadrioui rent richting de bal. Hadrioui geeft een hoge lob. Palazon is nu in balbezit. Palazon haalt uit met een fantastische trap. Cingler probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - Fc Szaszłyki 1:2

67e minuut.
Huma rent richting de bal. Lenczewski is nu in balbezit. Lenczewski probeert naar een medespeler te passen. Šipčić rent richting de bal. Šipčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hadrioui geeft de bal voor. Chmiest rent richting de bal. Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Keindl onderschept slim de pass. Keindl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Maydanov is nu in balbezit. Maydanov geeft een lange en hoge pass. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon schiet op doel. Derda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sankowia - Fc Szaszłyki 2:2

74e minuut.
Maślona probeert naar een medespeler te passen. Chmiest speelt de bal door. Keindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest rent richting de bal. Chmiest draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Huma probeert de bal met de borst te controleren. Huma passt de bal met de wreef. Novac is nu in balbezit. Šipčić onderschept slim de pass. Šipčić draait met de bal, schiet en ... Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - Fc Szaszłyki 2:3

82e minuut.
Keindl passt de bal in één keer door. Chmiest rent richting de bal. Chmiest probeert naar een medespeler te passen. Palazon rent richting de bal. Palazon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 24%, Fc Szaszłyki 76%.
Sankowia - Fc Szaszłyki 2:3