Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Petarda Besiekierz BT Gotham
lorak Tactiek sss
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 51.9
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Zeller kan de bal niet met de borst controleren. Trzopek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeller. Zeller krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. Alexa passt de bal met de wreef. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Trzopek onderschept slim de pass. Trzopek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mata met de inworp. Zeller speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Carrere probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banducci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banducci krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zeller rent richting de bal. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Bierofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierofka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 66%, BT Gotham 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Petarda Besiekierz - BT Gotham 0:0

48e minuut.
Alkış rent richting de bal. Alkış geeft de bal voor. Couce probeert de bal aan de voet te houden. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa schiet op doel. Cəfərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Iordache rent richting de bal. Alkış onderschept slim de pass. Alkış geeft de bal voor. Alexa is nu in balbezit. Alexa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - BT Gotham 0:1

64e minuut.
Mata kopt de bal weg. Zeller heeft problemen om de bal te vangen. Zanette is nu in balbezit. Zeller verovert de bal door een tackle van achteren. Zeller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi passt de bal met de wreef. Alexa is nu in balbezit. Alexa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cernuschi onderschept slim de pass. Cernuschi probeert naar een medespeler te passen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - BT Gotham 0:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış passt de bal in één keer door. Car probeert naar een medespeler te passen. Iordache rent richting de bal. Iordache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Fernoaga is nu in balbezit. Alkış rent richting de bal. Alkış passt de bal in één keer door. Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mata rent richting de bal. Trzopek onderschept slim de pass. Trzopek geeft de bal voor. Alexa is nu in balbezit. Alexa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 60%, BT Gotham 40%.
FC Petarda Besiekierz - BT Gotham 0:2