Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.155 [del]
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30000
BT Gotham FC Petarda Besiekierz
sss Tactiek lorak
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten solide
matig Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adamski met een harde bal richting middenveld. Fernoaga kopt de bal weg. Alexa is nu in balbezit. Alexa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cəfərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Alkış kopt de bal weg. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal in één keer door. Iordache rent richting de bal. Iordache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Alkış onderschept slim de pass. Alkış probeert naar een medespeler te passen. Pohár is nu in balbezit. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Walusiak schiet op doel. Herst probeert de bal aan de voet te houden. Zanette is nu in balbezit. Zeller onderschept slim de pass. Zeller geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pohár passt de bal zonder na te denken. Banducci is nu in balbezit. Treufeldt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banducci raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Banducci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - FC Petarda Besiekierz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 50%, FC Petarda Besiekierz 50%.
BT Gotham - FC Petarda Besiekierz 1:0

53e minuut.
Treufeldt rent richting de bal. Alkış onderschept slim de pass. Alkış geeft de bal voor. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Banducci passt de bal in één keer door. Pohár is nu in balbezit. Pohár passt de bal met de wreef. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Zeller is nu in balbezit. Zeller passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ocean de bal. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Adamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierofka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Carrere komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ocean is nu in balbezit. Iordache onderschept slim de pass. Iordache geeft een hoge lob. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Adamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Herst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BT Gotham - FC Petarda Besiekierz 1:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 51%, FC Petarda Besiekierz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BT Gotham - FC Petarda Besiekierz 1:1