Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever Fc Szaszłyki
451 Tactiek Szaszłyki
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 35.4
solide Schieten goed
matig Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Maršíček geeft de bal voor. Szlachcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Huma onderschept slim de pass. Huma speelt de bal door. Daar is Derda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Fc Szaszłyki 1:0

17e minuut.
Huma geeft een hoge lob. Ticu heeft problemen om de bal te vangen. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela schiet op doel. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SBP Forever - Fc Szaszłyki 1:1

22e minuut.
Tejeda rent richting de bal. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses passt de bal met de wreef. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski schiet op doel. Derda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Portela onderschept slim de pass. Portela passt de bal in één keer door. Uluses met een sublieme pass. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Lenczewski onderschept slim de pass. Inworp. Bolovan met de inworp. Maršíček geeft een lange en hoge pass. Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Maršíček geeft een lange en hoge pass. Barone kopt de bal weg. Klungelig pakt Szlachcikowski de bal. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitto met een sublieme pass. Uluses geeft een hoge lob. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maršíček rent richting de bal. Maršíček geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Szlachcikowski rent richting de bal. Tejeda rent richting de bal. Szlachcikowski onderschept slim de pass. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Barone passt de bal in één keer door. Pitto geeft de bal voor. Şoneriu controleert de bal met de borst. Barone rent richting de bal. Barone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 40%, Fc Szaszłyki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SBP Forever - Fc Szaszłyki 1:1

56e minuut.
Šipčić passt de bal in één keer door. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Portela draait met de bal, schiet en ... Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Fc Szaszłyki 1:2

58e minuut.
Vlasov rent richting de bal. Vlasov passt de bal met de wreef. Magla bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski onderschept slim de pass. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tejeda passt de bal met de wreef. Daar is Vlasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlasov met een sublieme pass. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Magla verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses passt de bal met de wreef. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SBP Forever - Fc Szaszłyki 2:2

72e minuut.
Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone met een sublieme pass. Mroziak heeft problemen om de bal te vangen. Šipčić verovert de bal door een tackle van achteren. Šipčić draait met de bal, schiet en ... Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šipčić rent richting de bal. Šipčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Vlasov heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu is nu in balbezit. Vlasov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlasov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses passt de bal met de wreef. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal in één keer door. Vlasov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barone probeert naar een medespeler te passen. Vlasov probeert naar een medespeler te passen. Tejeda rent richting de bal. Maršíček verovert de bal door een tackle van achteren. Maršíček geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mąka rent richting de bal. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Magla begaat een overtreding. Magla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 48%, Fc Szaszłyki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SBP Forever - Fc Szaszłyki 2:2