Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sankowia Grudix Jawor
uuu Tactiek 4-5-1v2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 42.5
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


13e minuut.
Buchalik passt de bal zonder na te denken. Mordak heeft problemen om de bal te vangen. Mordak met een sublieme pass. Grzelak rent richting de bal. Grzelak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maydanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maydanov geeft een lange en hoge pass. Głusejdo onderschept slim de pass. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon draait met de bal, schiet en ... Estevo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Novac probeert naar een medespeler te passen. Palazon rent richting de bal. Met opzet legt Quân zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Quân moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quân schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Chmiest raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hankiss komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 56%, Grudix Jawor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sankowia - Grudix Jawor 0:0

57e minuut.
Głusejdo probeert de bal aan de voet te houden. Palazon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudzia. Kudzia krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Weise bereikt de bal nog maar net als eerste. Weise geeft de bal voor. Novac heeft problemen om de bal te vangen. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mordak probeert naar een medespeler te passen. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puslācis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak draait met de bal, schiet en ... Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 39%, Grudix Jawor 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sankowia - Grudix Jawor 0:0