Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cesiek FC Petarda Besiekierz
wigowigo Tactiek lorak
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 49.7
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Salpietra verovert de bal door een tackle van achteren. Salpietra speelt de bal door. Kovalets is nu in balbezit. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Treufeldt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński begaat een overtreding. Kołpaczyński krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Godylewicz speelt de bal door. Kovalets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalets passt de bal met de wreef. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Cəfərov bokst de bal weg.

33e minuut.
Godylewicz kopt de bal weg. Kovalets is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salpietra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kovalets krijgt zijn hoofd ertegen. Cəfərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Räni geeft de bal voor. Godylewicz rent richting de bal. Godylewicz passt de bal zonder na te denken. Kovalets rent richting de bal. Kovalets schiet op doel. Cəfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cesiek 39%, FC Petarda Besiekierz 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cesiek - FC Petarda Besiekierz 0:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrere komt het veld opgelopen. Bierofka komt het veld opgelopen. Stępiński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kovalets verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalets probeert naar een medespeler te passen. Salpietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpietra geeft de bal voor. Stępiński springt en kopt de bal. Cəfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Couce heeft problemen om de bal te vangen. Stępiński rent richting de bal. Stępiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cesiek - FC Petarda Besiekierz 1:0

76e minuut.
Nasiłowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Bierofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołpaczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bierofka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walusiak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Røise bokst de bal weg.

83e minuut.
Røise trapt de bal weg van het doel. Godylewicz kopt de bal weg. Daar is Räni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak rent richting de bal. Walusiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Treufeldt passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Räni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Räni krijgt een gele kaart. Walusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Treufeldt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carrere is nu in balbezit. Carrere geeft de bal voor. Walusiak krijgt zijn hoofd ertegen. Røise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Car kopt de bal weg. Bierofka rent richting de bal. Kruziński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kruziński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kruziński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cesiek 45%, FC Petarda Besiekierz 55%.
cesiek - FC Petarda Besiekierz 1:0