Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Petarda Besiekierz cesiek
lorak Tactiek wigowigo
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 49.4
solide Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Nasiłowski probeert de bal aan de voet te houden. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy passt de bal in één keer door. Salpietra is nu in balbezit. Salpietra schiet op doel. Cəfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kruziński speelt de bal door. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipeki begaat een overtreding. Sipeki krijgt een gele kaart. Walusiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrere met een snel genomen vrije trap. Walusiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brecska geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piesiura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordache geeft een lange en hoge pass. Walusiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Røise bokst de bal weg.

45e minuut.
Iordache rent richting de bal. Iordache probeert naar een medespeler te passen. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 67%, cesiek 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Petarda Besiekierz - cesiek 0:0

65e minuut.
Couce geeft een hoge lob. Daar is Salpietra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński speelt de bal door. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap. Cəfərov bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Bierofka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hariyadi geeft de bal voor. Inworp. Carrere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordache rent richting de bal. Iordache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Couce passt de bal zonder na te denken. Iordache rent richting de bal. Iordache speelt de bal door. Walusiak rent richting de bal. Walusiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrere is nu in balbezit. Carrere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - cesiek 1:0

80e minuut.
Carrere bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrere passt de bal met de wreef. Brecska is nu in balbezit. Bierofka verovert de bal door een tackle van achteren. Bierofka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Hariyadi geeft de bal voor. Chanowski kopt de bal weg. Kruziński probeert de bal aan de voet te houden. Bierofka rent richting de bal. Bierofka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Guz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pohár passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iordache de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołpaczyński. Kołpaczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 38%, cesiek 62%.
FC Petarda Besiekierz - cesiek 1:0