Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blanquinegros Człuchów BT Gotham
moje 3-4-3 Tactiek sss
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Egri rent richting de bal. Egri passt de bal zonder na te denken. Trzopek onderschept slim de pass. Zartov rent richting de bal. Zartov draait met de bal, schiet en ... Adamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Krog met een sublieme pass. Fernoaga met een sublieme pass. Coria probeert naar een medespeler te passen. Przerada rent richting de bal. Przerada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Melum kopt de bal weg. Fernoaga is nu in balbezit. Fernoaga passt de bal in één keer door. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Carter de bal. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada haalt uit met een fantastische trap. Matvienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada onderschept slim de pass. Przerada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - BT Gotham 0:1

25e minuut.
Alkış speelt de bal door. Przerada rent richting de bal. Coria rent richting de bal. Coria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - BT Gotham 0:2

39e minuut.
Głazowski is nu in balbezit. Głazowski passt de bal met de wreef. Herst rent richting de bal. Zartov onderschept slim de pass. Zartov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Tuanzebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuanzebe met een sublieme pass. Głazowski probeert naar een medespeler te passen. Eskurza is nu in balbezit. Eskurza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blanquinegros Człuchów 40%, BT Gotham 60%.
Blanquinegros Człuchów - BT Gotham 0:2

58e minuut.
Fernoaga rent richting de bal. Fernoaga passt de bal met de wreef. Plizga rent richting de bal. Cernuschi onderschept slim de pass. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Carter de bal. Coria rent richting de bal. Coria schiet op doel. Matvienko bokst de bal weg. Przerada is nu in balbezit. Przerada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blanquinegros Człuchów - BT Gotham 0:3

64e minuut.
Fernoaga met een sublieme pass. Coria is nu in balbezit. Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada schiet op doel. Matvienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Przerada de bal. Przerada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fernoaga probeert naar een medespeler te passen. Coria is nu in balbezit. Coria probeert naar een medespeler te passen. Przerada rent richting de bal. Przerada schiet op doel. Matvienko bokst de bal weg.

83e minuut.
Krog bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuanzebe rent richting de bal. Krog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krog krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Fernoaga speelt de bal door. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria met een sublieme pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Matvienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Melum geeft een hoge lob. Inworp. Fernoaga met de inworp. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel. Matvienko bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blanquinegros Człuchów 52%, BT Gotham 48%.
Blanquinegros Człuchów - BT Gotham 0:3