Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szaszłyki Grudix Jawor
Szaszłyki Tactiek 4-5-1v2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 39
good Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


13e minuut.
Portela passt de bal met de wreef. Lenczewski geeft de bal voor. Kieszczyński rent richting de bal. Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Portela draait met de bal, schiet en ... Estevo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jałkiewicz rent richting de bal. Grzanka verovert de bal door een tackle van achteren. Grzanka passt de bal met de wreef. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Kieszczyński de bal. Kieszczyński onderschept slim de pass. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela geeft een hoge lob. Šipčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abramowski verovert de bal door een tackle van achteren. Abramowski passt de bal zonder na te denken. Weise met een sublieme pass. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak draait met de bal, schiet en ... Derda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tejeda passt de bal in één keer door. Lenczewski is nu in balbezit. Głusejdo begaat een overtreding. Głusejdo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Abramowski geeft een lange en hoge pass. Cingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grzelak de bal. Grzelak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mordak geeft een hoge lob. Mąka is nu in balbezit. Puslācis begaat een overtreding. Puslācis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Głusejdo geeft de bal voor. Portela heeft problemen om de bal te vangen. Kudzia rent richting de bal. Portela onderschept slim de pass. Portela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 41%, Grudix Jawor 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Szaszłyki - Grudix Jawor 0:0

49e minuut.
Huma passt de bal zonder na te denken. Mordak rent richting de bal. Mordak met een sublieme pass. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grzanka met een snelle inworp. Huma rent richting de bal. Mordak maakt een afschuwelijke overtreding. Mordak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mordak probeert naar een medespeler te passen. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Magla bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak onderschept slim de pass. Grzelak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 40%, Grudix Jawor 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Szaszłyki - Grudix Jawor 0:0