Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sankowia SBP Forever
uuu Tactiek 451
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 41.8
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


37e minuut.
Barone is nu in balbezit. Maydanov verovert de bal door een tackle van achteren. Maydanov passt de bal met de wreef. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - SBP Forever 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 62%, SBP Forever 38%.
Sankowia - SBP Forever 0:1

53e minuut.
Pigłowski probeert naar een medespeler te passen. Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankiss met een sublieme pass. Palazon rent richting de bal. Palazon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sankowia - SBP Forever 1:1

60e minuut.
Cangas speelt de bal door. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Uluses is nu in balbezit. Uluses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cangas rent richting de bal. Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankiss probeert naar een medespeler te passen. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon schiet op doel. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Novac geeft de bal voor. Cangas rent richting de bal. Met opzet legt Hankiss zijn tegenspeler op de grond. Cangas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 48%, SBP Forever 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sankowia - SBP Forever 1:1