Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever BT Gotham
451 Tactiek sss
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Maršíček is nu in balbezit. Maršíček geeft een hoge lob. Barone kopt de bal weg. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Adamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - BT Gotham 1:0

8e minuut.
Ticu rent richting de bal. Alexa onderschept slim de pass. Alexa passt de bal in één keer door. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vlasov onderschept slim de pass. Vlasov geeft een hoge lob. Uluses kopt de bal weg. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Fernoaga passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci verovert de bal door een tackle van achteren. Banducci geeft de bal voor. Cernuschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Podolis bokst de bal weg.

26e minuut.
Herst verovert de bal door een tackle van achteren. Herst passt de bal zonder na te denken. Banducci probeert naar een medespeler te passen. Alexa is nu in balbezit. Alexa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cangas is nu in balbezit. Fernoaga onderschept slim de pass. Fernoaga passt de bal met de wreef. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mroziak is nu in balbezit. Alexa onderschept slim de pass. Alexa schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vlasov passt de bal met de wreef. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone geeft een hoge lob. Daar is Szlachcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. Adamski bokst de bal weg.

39e minuut.
Ocean probeert naar een medespeler te passen. Banducci is nu in balbezit. Banducci passt de bal met de wreef. Alexa is nu in balbezit. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cangas is nu in balbezit. Fernoaga is nu in balbezit. Cangas begaat een overtreding. Cangas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 54%, BT Gotham 46%.
SBP Forever - BT Gotham 1:0

51e minuut.
Ticu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fernoaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Mroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi rent richting de bal. Mroziak begaat een overtreding. Cernuschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Banducci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Alkış kopt de bal weg. Banducci heeft problemen om de bal te vangen. Banducci geeft een lange en hoge pass. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alkış is nu in balbezit. Alkış passt de bal zonder na te denken. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SBP Forever - BT Gotham 1:1

68e minuut.
Mroziak geeft de bal voor. Inworp. Banducci met de inworp. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alkış kopt de bal weg. Fernoaga geeft een lange en hoge pass. Ticu heeft problemen om de bal te vangen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podolis met een harde bal richting middenveld. Alkış kopt de bal weg. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ... Podolis bokst de bal weg.

71e minuut.
Fernoaga passt de bal zonder na te denken. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış speelt de bal door. Alexa is nu in balbezit. Alexa schiet op doel. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - BT Gotham 1:2

80e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een hoge lob. Daar is Twito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ticu de bal onder controle te krijgen. Alexa is nu in balbezit. Mroziak onderschept slim de pass. Banducci verovert de bal door een tackle van achteren. Banducci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 54%, BT Gotham 46%.
SBP Forever - BT Gotham 1:2