Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:52
  • Competitiewedstrijd: Liga V.155 [del]
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23681
BT Gotham SBP Forever
sss Tactiek 451
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten good
average Passen average
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Cangas geeft de bal voor. Uluses rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banducci. Banducci krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Alkış kopt de bal weg. Maršíček is nu in balbezit. Banducci begaat een overtreding. Banducci krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Fernoaga met de inworp. Cernuschi met een sublieme pass. Alexa rent richting de bal. Alexa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mroziak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alexa neemt de hoekschop. Cangas heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fernoaga speelt de bal door. Klungelig pakt Alexa de bal. Alexa schiet op doel. Mroziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - SBP Forever 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 42%, SBP Forever 58%.
BT Gotham - SBP Forever 1:0

47e minuut.
Cangas rent richting de bal. Fernoaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fernoaga passt de bal met de wreef. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Uluses passt de bal in één keer door. Cangas is nu in balbezit. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Herst rent richting de bal. Barone onderschept slim de pass. Barone probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Barone passt de bal met de wreef. Vlasov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocean. Ocean krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Barone is nu in balbezit. Ocean verovert de bal door een tackle van achteren. Ocean geeft de bal voor. Cernuschi controleert de bal met de borst. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Alexa rent richting de bal. Alexa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - SBP Forever 2:0

78e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Ticu begaat een overtreding. Cernuschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernoaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Vlasov kopt de bal weg. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 51%, SBP Forever 49%.
BT Gotham - SBP Forever 2:0