Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szaszłyki FC Petarda Besiekierz
Szaszłyki Tactiek lorak
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 50.1
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mikkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkonen probeert naar een medespeler te passen. Walusiak rent richting de bal. Iordache is nu in balbezit. Iordache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - FC Petarda Besiekierz 0:1

4e minuut.
Mąka onderschept slim de pass. Mata onderschept slim de pass. Mata probeert naar een medespeler te passen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Mąka is nu in balbezit. Mąka geeft de bal voor. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Magla geeft een lange en hoge pass. Šipčić kopt de bal weg. Tejeda rent richting de bal. Tejeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Szaszłyki - FC Petarda Besiekierz 1:1

31e minuut.
Iordache passt de bal in één keer door. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - FC Petarda Besiekierz 1:2

36e minuut.
Mata met een sublieme pass. Zeller is nu in balbezit. Zeller geeft een lange en hoge pass. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Doeltrap. Derda trapt de bal weg van het doel. Treufeldt kopt de bal weg. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Şoneriu met een sublieme pass. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski passt de bal in één keer door. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 67%, FC Petarda Besiekierz 33%.
Fc Szaszłyki - FC Petarda Besiekierz 1:2

50e minuut.
Huma geeft een hoge lob. Mata kopt de bal weg. Mąka heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak rent richting de bal. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Zeller rent richting de bal. Zeller passt de bal in één keer door. Cingler heeft problemen om de bal te vangen. Iordache is nu in balbezit. Iordache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Piesiura met een sublieme pass. Iordache is nu in balbezit. Şoneriu rent richting de bal. Iordache onderschept slim de pass. Iordache haalt uit met een fantastische trap. Derda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - FC Petarda Besiekierz 1:3

60e minuut.
Walusiak passt de bal met de wreef. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Magla onderschept slim de pass. Zeller onderschept slim de pass. Zeller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Magla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bierofka komt het veld opgelopen. Iordache legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Derda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - FC Petarda Besiekierz 1:4

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrere komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Car passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Huma begaat een overtreding. Huma krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Troska komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Iordache passt de bal met de wreef. Carrere rent richting de bal. Carrere speelt de bal door. Treufeldt heeft problemen om de bal te vangen. Treufeldt geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Iordache geeft een hoge lob. Bierofka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mąka. Bierofka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Treufeldt wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 64%, FC Petarda Besiekierz 36%.
Fc Szaszłyki - FC Petarda Besiekierz 1:4