Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sankowia Blanquinegros Człuchów
uuu Tactiek moje 3-4-3
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.3 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Głazowski rent richting de bal. Głazowski speelt de bal door. Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - Blanquinegros Człuchów 0:1

19e minuut.
Głazowski rent richting de bal. Głazowski passt de bal in één keer door. Novac is nu in balbezit. Zartov verovert de bal door een tackle van achteren. Zartov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Carter geeft een lange en hoge pass. Głazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głazowski passt de bal in één keer door. Zartov rent richting de bal. Zartov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 64%, Blanquinegros Człuchów 36%.
Sankowia - Blanquinegros Człuchów 0:1

52e minuut.
Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac is nu in balbezit. Năstase begaat een overtreding. Năstase krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Maydanov kopt de bal weg. Pigłowski rent richting de bal. Năstase verovert de bal door een tackle van achteren. Năstase geeft een hoge lob. Zartov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Tuanzebe geeft een hoge lob. Rafaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Zartov rent richting de bal. Zartov draait met de bal, schiet en ... Desoete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - Blanquinegros Człuchów 0:2

71e minuut.
Gasperi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egri met de inworp. Bueno is nu in balbezit. Bueno geeft een lange en hoge pass. Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Novac is nu in balbezit. Zartov onderschept slim de pass. Zartov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 62%, Blanquinegros Człuchów 38%.
Sankowia - Blanquinegros Człuchów 0:2