Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cesiek SBP Forever
wigowigo Tactiek 451
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch onderschept slim de pass. Lynch probeert naar een medespeler te passen. Kovalets is nu in balbezit. Kovalets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kovalets bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch onderschept slim de pass. Kovalets is nu in balbezit. Kovalets schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Barone probeert naar een medespeler te passen. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasov begaat een overtreding. Vlasov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pitto met een sublieme pass. Uluses heeft problemen om de bal te vangen. Nasiłowski probeert naar een medespeler te passen. Kovalets rent richting de bal. Kovalets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cesiek 43%, SBP Forever 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cesiek - SBP Forever 0:0

50e minuut.
Barone passt de bal met de wreef. Vlasov rent richting de bal. Chanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chanowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Barone kan de bal niet met de borst controleren. Hariyadi is nu in balbezit. Barone maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barone naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hariyadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hariyadi kan niet meer verder spelen. Sipeki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitto is nu in balbezit. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cesiek - SBP Forever 1:0

63e minuut.
Podolis probeert naar een medespeler te passen. Uluses kopt de bal weg. Kruziński probeert de bal aan de voet te houden. Maršíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršíček passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Brecska probeert naar een medespeler te passen. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stępiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cesiek 51%, SBP Forever 49%.
cesiek - SBP Forever 1:0