Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever cesiek
451 Tactiek wigowigo
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Kołpaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński passt de bal in één keer door. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - cesiek 0:1

4e minuut.
Chanowski speelt de bal door. Godylewicz is nu in balbezit. Godylewicz passt de bal zonder na te denken. Kovalets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalets haalt uit met een fantastische trap. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Salpietra met de inworp. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński geeft een hoge lob. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - cesiek 0:2

25e minuut.
Daar is Chanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanowski geeft een hoge lob. Kovalets is nu in balbezit. Kovalets haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - cesiek 0:3

35e minuut.
Barone passt de bal zonder na te denken. Vlasov is nu in balbezit. Chanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Chanowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Røise trapt de bal weg van het doel. Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Kovalets is nu in balbezit. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Godylewicz onderschept slim de pass. Godylewicz passt de bal met de wreef. Kovalets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalets draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ticu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - cesiek 0:4

45e minuut.
Chanowski rent richting de bal. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Mroziak kopt de bal weg. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 68%, cesiek 32%.
SBP Forever - cesiek 0:4

46e minuut.
Uluses heeft problemen om de bal te vangen. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński passt de bal met de wreef. Kovalets is nu in balbezit. Kovalets schiet op doel. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Pitto rent richting de bal. Godylewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Godylewicz passt de bal zonder na te denken. Kovalets rent richting de bal. Kovalets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Salpietra rent richting de bal. Salpietra met een sublieme pass. Klungelig pakt Lynch de bal. Lynch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kovalets schiet op doel. Mroziak kopt de bal weg. Salpietra speelt de bal door. Daar is Kovalets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovalets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - cesiek 0:5

64e minuut.
Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Salpietra rent richting de bal. Salpietra speelt de bal door. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Stępiński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hariyadi passt de bal met de wreef. Kołpaczyński speelt de bal door. Godylewicz speelt de bal door. Kovalets is nu in balbezit. Kovalets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Nasiłowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ticu rent richting de bal. Stępiński onderschept slim de pass. Stępiński passt de bal met de wreef. Kovalets heeft problemen om de bal te vangen. Kovalets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salpietra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 66%, cesiek 34%.
SBP Forever - cesiek 0:5