Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grudix Jawor BT Gotham
4-5-1v2 Tactiek sss
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
37.2 gemiddelde waardering 50.1
matig Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Alkış onderschept slim de pass. Alkış passt de bal in één keer door. Banducci rent richting de bal. Banducci geeft een hoge lob. Cernuschi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ocean speelt de bal door. Fernoaga kan de bal niet met de borst controleren. Fernoaga met een sublieme pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ocean geeft de bal voor. Banducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci passt de bal zonder na te denken. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa schiet op doel. Estevo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Alkış is nu in balbezit. Alkış geeft een lange en hoge pass. Kudzia geeft een lange en hoge pass. Alexa rent richting de bal. Alexa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Alexa passt de bal in één keer door. Cernuschi is nu in balbezit. Jałkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jałkiewicz krijgt een gele kaart. Cernuschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banducci kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grudix Jawor - BT Gotham 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grudix Jawor 72%, BT Gotham 28%.
Grudix Jawor - BT Gotham 0:1

56e minuut.
Stodółka heeft problemen om de bal te vangen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka onderschept slim de pass. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Estevo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Banducci met een snelle inworp. Abramowski is nu in balbezit. Alexa onderschept slim de pass. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Głusejdo onderschept slim de pass. Banducci rent richting de bal. Banducci passt de bal zonder na te denken. Alexa is nu in balbezit. Alexa haalt uit met een fantastische trap. Estevo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ocean heeft problemen om de bal te vangen. Mordak rent richting de bal. Mordak speelt de bal door. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grudix Jawor 67%, BT Gotham 33%.
Grudix Jawor - BT Gotham 0:1