Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szaszłyki Blanquinegros Człuchów
Szaszłyki Tactiek moje 3-4-3
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten good
weak Passen solid
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Zartov probeert naar een medespeler te passen. Melum met een sublieme pass. Tuanzebe rent richting de bal. Tuanzebe geeft een lange en hoge pass. Zartov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mąka verovert de bal door een tackle van achteren. Năstase onderschept slim de pass. Năstase geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Năstase rent richting de bal. Năstase geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magla de bal. Zartov rent richting de bal. Zartov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tuanzebe geeft een lange en hoge pass. Cingler kopt de bal weg. Eskurza is nu in balbezit. Eskurza draait met de bal, schiet en ... Derda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tuanzebe met de inworp. Głazowski rent richting de bal. Huma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Głazowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eskurza neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:1

30e minuut.
Carter passt de bal zonder na te denken. Egri rent richting de bal. Egri passt de bal in één keer door. Năstase is nu in balbezit. Năstase geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Głazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głazowski passt de bal zonder na te denken. Cingler heeft problemen om de bal te vangen. Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:2

35e minuut.
Mąka probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năstase rent richting de bal. Năstase geeft een hoge lob. Paal!

42e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Bueno passt de bal zonder na te denken. Zartov rent richting de bal. Eskurza rent richting de bal. Eskurza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 75%, Blanquinegros Człuchów 25%.
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:2

49e minuut.
Magla geeft een lange en hoge pass. Zartov probeert de bal aan de voet te houden. Huma kopt de bal weg. Grzanka heeft problemen om de bal te vangen. Tuanzebe geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Eskurza is nu in balbezit. Năstase rent richting de bal. Năstase speelt de bal door. Zartov is nu in balbezit. Zartov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Grzanka met een snelle inworp. Portela is nu in balbezit. Portela passt de bal met de wreef. Šipčić is nu in balbezit. Šipčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Głazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głazowski passt de bal in één keer door. Tuanzebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuanzebe geeft een lange en hoge pass. Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zartov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:3

65e minuut.
Năstase rent richting de bal. Năstase geeft de bal voor. Głazowski rent richting de bal. Głazowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:4

70e minuut.
Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingler onderschept slim de pass. Tejeda rent richting de bal. Zartov onderschept slim de pass. Zartov draait met de bal, schiet en ... Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Głazowski kopt de bal weg. Daar is Zartov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma is nu in balbezit. Zartov onderschept slim de pass. Zartov draait met de bal, schiet en ... Derda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Şoneriu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:5

73e minuut.
Portela onderschept slim de pass. Šipčić rent richting de bal. Năstase onderschept slim de pass. Portela rent richting de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egri met een snelle inworp. Năstase geeft een hoge lob. Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:6

84e minuut.
Egri rent richting de bal. Egri geeft een lange en hoge pass. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zartov is nu in balbezit. Zartov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:7

87e minuut.
Şoneriu is nu in balbezit. Głazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głazowski geeft de bal voor. Zartov maakt een snoekduik en kopt de bal. Derda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 63%, Blanquinegros Człuchów 37%.
Fc Szaszłyki - Blanquinegros Człuchów 0:7