Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Petarda Besiekierz Sankowia
lorak Tactiek uuu
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


7e minuut.
Piesiura is nu in balbezit. Piesiura met een sublieme pass. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache geeft de bal voor. Walusiak springt en kopt de bal. Desoete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hadrioui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesiura met een snelle inworp. Iordache is nu in balbezit. Iordache geeft de bal voor. Desoete bokst de bal weg. Walusiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - Sankowia 1:0

17e minuut.
Palazon passt de bal in één keer door. Logara bereikt de bal nog maar net als eerste. Logara geeft een lange en hoge pass. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Desoete bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Treufeldt rent richting de bal. Treufeldt geeft de bal voor. Walusiak is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piesiura neemt de hoekschop. Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mikkonen met een sublieme pass. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Maydanov is nu in balbezit. Iordache verovert de bal door een tackle van achteren. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Iordache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordache geeft de bal voor. Daar is Novac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chmiest is nu in balbezit. Treufeldt onderschept slim de pass. Treufeldt passt de bal in één keer door. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 33%, Sankowia 67%.
FC Petarda Besiekierz - Sankowia 1:0

47e minuut.
Piesiura speelt de bal door. Iordache rent richting de bal. Iordache passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Piesiura geeft een lange en hoge pass. Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Treufeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Iordache is nu in balbezit. Iordache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zeller rent richting de bal. Zeller passt de bal zonder na te denken. Walusiak rent richting de bal. Walusiak schiet op doel. Desoete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - Sankowia 2:0

57e minuut.
Desoete trapt de bal weg van het doel. Treufeldt kopt de bal weg. Novac probeert de bal met de borst te controleren. Zeller rent richting de bal. Zeller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Maydanov de bal onder controle te krijgen. Keindl is nu in balbezit. Chmiest speelt de bal door. Palazon rent richting de bal. Palazon draait met de bal, schiet en ... Cəfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Iordache rent richting de bal. Iordache passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - Sankowia 3:0

64e minuut.
Rafaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelsson geeft een lange en hoge pass. Treufeldt kopt de bal weg. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Bierofka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chmiest met een sublieme pass. Cantillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrere. Carrere krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Cantillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Keindl heeft problemen om de bal te vangen. Mikkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keindl verovert de bal door een tackle van achteren. Keindl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mikkonen probeert naar een medespeler te passen. Treufeldt rent richting de bal. Treufeldt passt de bal met de wreef. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Treufeldt is nu in balbezit. Treufeldt speelt de bal door. Iordache is nu in balbezit. Iordache draait met de bal, schiet en ... Desoete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mikkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Mikkonen geeft een hoge lob. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak schiet op doel. Desoete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - Sankowia 4:0

73e minuut.
Bierofka probeert de bal aan de voet te houden. Novac rent richting de bal. Bierofka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bierofka krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Keindl is nu in balbezit. Treufeldt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keindl raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Palazon neemt zijn aanloop. Cəfərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - Sankowia 4:1

77e minuut.
Car kopt de bal weg. Novac probeert de bal aan de voet te houden. Bierofka probeert naar een medespeler te passen. Walusiak rent richting de bal. Walusiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Guz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Iordache de bal. Treufeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Treufeldt passt de bal in één keer door. Piesiura geeft een hoge lob. Walusiak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rafaelsson kopt de bal weg. Daar is Keindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treufeldt met een sublieme pass. Chmiest is nu in balbezit. Chmiest geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Treufeldt speelt de bal door. Carrere rent richting de bal. Carrere passt de bal zonder na te denken. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 43%, Sankowia 57%.
FC Petarda Besiekierz - Sankowia 4:1