Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sankowia FC Petarda Besiekierz
uuu Tactiek lorak
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


20e minuut.
Desoete met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Chmiest de bal. Piesiura speelt de bal door. Iordache is nu in balbezit. Iordache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Desoete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pohár verovert de bal door een tackle van achteren. Pohár geeft een hoge lob. Iordache kan de bal niet met de borst controleren. Keindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Keindl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pigłowski passt de bal met de wreef. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal met de wreef. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rafaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - FC Petarda Besiekierz 0:1

35e minuut.
Iordache verovert de bal door een tackle van achteren. Chmiest rent richting de bal. Chmiest passt de bal met de wreef. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Treufeldt kopt de bal weg. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak passt de bal in één keer door. Iordache rent richting de bal. Iordache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pigłowski rent richting de bal. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak rent richting de bal. Walusiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Iordache passt de bal zonder na te denken. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal in één keer door. Zeller is nu in balbezit. Zeller schiet op doel. Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Treufeldt kopt de bal weg. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Novac rent richting de bal. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 74%, FC Petarda Besiekierz 26%.
Sankowia - FC Petarda Besiekierz 0:1

51e minuut.
Treufeldt passt de bal in één keer door. Iordache heeft problemen om de bal te vangen. Iordache passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Desoete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zeller rent richting de bal. Zeller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - FC Petarda Besiekierz 0:2

53e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Rafaelsson rent richting de bal. Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Desoete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - FC Petarda Besiekierz 0:3

57e minuut.
Zeller geeft een lange en hoge pass. Hadrioui is nu in balbezit. Mikkonen speelt de bal door. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac geeft een hoge lob. Inworp. Piesiura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Treufeldt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Couce geeft een hoge lob. Daar is Logara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel. Desoete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - FC Petarda Besiekierz 0:4

65e minuut.
Bierofka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Couce geeft een lange en hoge pass. Iordache kopt de bal weg. Novac heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Chmiest is nu in balbezit. Treufeldt onderschept slim de pass. Treufeldt probeert naar een medespeler te passen. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Hadrioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkonen geeft een lange en hoge pass. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Desoete bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Carrere komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Carrere rent richting de bal. Carrere met een sublieme pass. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Desoete probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Guz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Carrere bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrere passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Walusiak de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - FC Petarda Besiekierz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 61%, FC Petarda Besiekierz 39%.
Sankowia - FC Petarda Besiekierz 0:5