Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever FC Petarda Besiekierz
451 Tactiek lorak
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


15e minuut.
Vlasov met de inworp. Stanislav rent richting de bal. Mata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mata krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Iordache speelt de bal door. Ticu onderschept slim de pass. Daar is Zeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeller draait met de bal, schiet en ... Mroziak probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - FC Petarda Besiekierz 0:1

18e minuut.
Stanislav probeert naar een medespeler te passen. Uluses heeft problemen om de bal te vangen. Zeller is nu in balbezit. Daar is Walusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - FC Petarda Besiekierz 0:2

21e minuut.
Pitto passt de bal in één keer door. Uluses rent richting de bal. Uluses passt de bal met de wreef. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Cəfərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pitto probeert naar een medespeler te passen. Treufeldt is nu in balbezit. Treufeldt probeert naar een medespeler te passen. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - FC Petarda Besiekierz 0:3

32e minuut.
Mroziak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikkonen met de inworp. Iordache rent richting de bal. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Bolovan de bal. Piesiura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maršíček. Maršíček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 63%, FC Petarda Besiekierz 37%.
SBP Forever - FC Petarda Besiekierz 0:3

46e minuut.
Iordache speelt de bal door. Mikkonen speelt de bal door. Car is nu in balbezit. Szlachcikowski onderschept slim de pass. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Couce is nu in balbezit. Treufeldt is nu in balbezit. Treufeldt geeft een hoge lob. Walusiak rent richting de bal. Walusiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Maršíček is nu in balbezit. Maršíček passt de bal zonder na te denken. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mata speelt de bal door. Zeller heeft problemen om de bal te vangen. Zeller passt de bal zonder na te denken. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pohár verovert de bal door een tackle van achteren. Pohár geeft een hoge lob. Daar is Pitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordache is nu in balbezit. Iordache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Treufeldt met een sublieme pass. Zeller rent richting de bal. Zeller passt de bal zonder na te denken. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walusiak rent richting de bal. Walusiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeller rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ticu ... Strafschop! Zeller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walusiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - FC Petarda Besiekierz 0:4

76e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Treufeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Treufeldt met een sublieme pass. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Doeltrap. Podolis trapt de bal weg van het doel. Treufeldt geeft de bal voor. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Zeller is nu in balbezit. Zeller schiet op doel. Ticu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 52%, FC Petarda Besiekierz 48%.
SBP Forever - FC Petarda Besiekierz 0:4