Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Petarda Besiekierz SBP Forever
lorak Tactiek 451
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 42
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Uluses geeft een lange en hoge pass. Car is nu in balbezit. Car geeft een hoge lob. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mata heeft problemen om de bal te vangen. Barone speelt de bal door. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski schiet op doel. Cəfərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 0:1

19e minuut.
Zeller is nu in balbezit. Zeller geeft een hoge lob. Daar is Mroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Iordache speelt de bal door. Ticu is nu in balbezit. Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 1:1

24e minuut.
Maršíček passt de bal met de wreef. Mikkonen onderschept slim de pass. Pohár met een sublieme pass. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mroziak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesiura met een snelle inworp. Iordache geeft een lange en hoge pass. Walusiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 2:1

34e minuut.
Piesiura speelt de bal door. Mroziak is nu in balbezit. Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 3:1

36e minuut.
Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car geeft een hoge lob. Ticu heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Piesiura is nu in balbezit. Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Walusiak rent richting de bal. Mata is nu in balbezit. Mata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 45%, SBP Forever 55%.
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 3:1

48e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. Mata kopt de bal weg. Walusiak rent richting de bal. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 4:1

55e minuut.
Treufeldt is nu in balbezit. Treufeldt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iordache de bal. Iordache draait met de bal, schiet en ... Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 5:1

59e minuut.
Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Treufeldt onderschept slim de pass. Treufeldt probeert naar een medespeler te passen. Iordache rent richting de bal. Iordache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone geeft een lange en hoge pass. Couce kopt de bal weg. Klungelig pakt Mata de bal. Mata geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bierofka komt het veld opgelopen. Mata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Walusiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache verovert de bal door een tackle van achteren. Iordache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 6:1

72e minuut.
Inworp. Carrere komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Guz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Carrere probeert naar een medespeler te passen. Iordache is nu in balbezit. Carrere met een sublieme pass. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bierofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierofka schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petarda Besiekierz 42%, SBP Forever 58%.
FC Petarda Besiekierz - SBP Forever 6:1