Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szaszłyki BT Gotham
Szaszłyki Tactiek sss
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 53.1
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Adamski met een sublieme pass. Alkış rent richting de bal. Alkış passt de bal zonder na te denken. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Alkış speelt de bal door. Banducci is nu in balbezit. Banducci geeft een hoge lob. Cernuschi krijgt zijn hoofd ertegen. Derda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Lenczewski onderschept slim de pass. Lenczewski geeft de bal voor. Šipčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipčić haalt uit met een fantastische trap. Adamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - BT Gotham 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Portela de bal. Alexa rent richting de bal. Portela begaat een overtreding. Alexa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alkış met een snel genomen vrije trap. Paal!

23e minuut.
Huma kopt de bal weg. Zanette probeert de bal aan de voet te houden. Alkış probeert naar een medespeler te passen. Alexa rent richting de bal. Alexa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Grzanka is nu in balbezit. Zanette onderschept slim de pass. Zanette geeft een hoge lob. Alexa is nu in balbezit. Alexa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci onderschept slim de pass. Banducci passt de bal in één keer door. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış verovert de bal door een tackle van achteren. Alkış geeft een hoge lob. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Grzanka rent richting de bal. Grzanka geeft de bal voor. Adamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Huma heeft problemen om de bal te vangen. Alkış is nu in balbezit. Portela onderschept slim de pass. Portela geeft de bal voor. Šipčić bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šipčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - BT Gotham 2:0

40e minuut.
Banducci rent richting de bal. Banducci passt de bal met de wreef. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Magla de bal onder controle te krijgen. Derda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 63%, BT Gotham 37%.
Fc Szaszłyki - BT Gotham 2:0

46e minuut.
Miklewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fernoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga passt de bal met de wreef. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Derda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - BT Gotham 2:1

50e minuut.
Tejeda rent richting de bal. Fernoaga onderschept slim de pass. Fernoaga met een sublieme pass. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Magla geeft de bal voor. Inworp. Fernoaga met een snelle inworp. Alkış rent richting de bal. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zanette passt de bal in één keer door. Grzanka rent richting de bal. Grzanka passt de bal in één keer door. Alkış geeft de bal voor. Cernuschi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Szaszłyki - BT Gotham 2:2

81e minuut.
Banducci geeft een hoge lob. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci rent richting de bal. Banducci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szaszłyki - BT Gotham 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szaszłyki 60%, BT Gotham 40%.
Fc Szaszłyki - BT Gotham 2:3