Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.155 [del]
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15579
BT Gotham Fc Szaszłyki
sss Tactiek Szaszłyki
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten average
adequate Passen weak
very good Verdedigen average


11e minuut.
Ocean geeft de bal voor. Alexa kopt de bal weg. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel. Derda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Fc Szaszłyki 1:0

18e minuut.
Fernoaga rent richting de bal. Fernoaga geeft een lange en hoge pass. Şoneriu kopt de bal weg. Banducci rent richting de bal. Banducci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Magla is nu in balbezit. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Fc Szaszłyki 2:0

22e minuut.
Alkış onderschept slim de pass. Fernoaga rent richting de bal. Fernoaga passt de bal zonder na te denken. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Fc Szaszłyki 3:0

32e minuut.
Magla geeft een lange en hoge pass. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cingler rent richting de bal. Alexa onderschept slim de pass. Alexa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Fc Szaszłyki 4:0

39e minuut.
Tejeda passt de bal met de wreef. Alkış speelt de bal door. Alexa rent richting de bal. Alexa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cingler de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 37%, Fc Szaszłyki 63%.
BT Gotham - Fc Szaszłyki 4:0

46e minuut.
Miklewicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lenczewski rent richting de bal. Fernoaga begaat een overtreding. Lenczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tejeda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šipčić is nu in balbezit. Šipčić draait met de bal, schiet en ... Adamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Alkış kopt de bal weg. Fernoaga geeft een lange en hoge pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Fc Szaszłyki 5:0

83e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış onderschept slim de pass. Alkış geeft een lange en hoge pass. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap. Derda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Banducci geeft een hoge lob. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi rent richting de bal. Fernoaga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 34%, Fc Szaszłyki 66%.
BT Gotham - Fc Szaszłyki 5:0