Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sankowia cesiek
uuu Tactiek wigowigo
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 56.6
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kruziński onderschept slim de pass. Kruziński probeert naar een medespeler te passen. Maydanov onderschept slim de pass. Salpietra geeft de bal voor. Kovalets springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - cesiek 0:1

7e minuut.
Chmiest geeft een hoge lob. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palazon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmiest legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Räni is nu in balbezit. Räni geeft een hoge lob. Kovalets rent richting de bal. Kovalets draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalets onderschept slim de pass. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - cesiek 0:2

26e minuut.
Godylewicz speelt de bal door. Salpietra is nu in balbezit. Salpietra passt de bal met de wreef. Kovalets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Novac probeert de bal aan de voet te houden. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac is nu in balbezit. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salpietra passt de bal in één keer door. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski geeft de bal voor. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salpietra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maydanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maydanov krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Godylewicz geeft de bal voor. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski probeert naar een medespeler te passen. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kovalets passt de bal met de wreef. Salpietra is nu in balbezit. Salpietra geeft een hoge lob. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - cesiek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 68%, cesiek 32%.
Sankowia - cesiek 0:3

53e minuut.
Salpietra geeft de bal voor. Novac kopt de bal weg. Chmiest heeft problemen om de bal te vangen. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kovalets rent richting de bal. Kovalets haalt uit met een fantastische trap. Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Keindl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hankiss komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Kovalets is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maydanov. Maydanov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Räni verovert de bal door een tackle van achteren. Räni probeert naar een medespeler te passen. Salpietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpietra geeft een hoge lob. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Cantillo met een snelle inworp. Chmiest speelt de bal door. Pigłowski met een sublieme pass. Chmiest geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kruziński onderschept slim de pass. Godylewicz rent richting de bal. Godylewicz passt de bal zonder na te denken. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Chanowski speelt de bal door. Salpietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpietra passt de bal met de wreef. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - cesiek 0:4

74e minuut.
Stępiński komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Godylewicz met een sublieme pass. Chanowski rent richting de bal. Chanowski met een sublieme pass. Kovalets rent richting de bal. Kovalets draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Nasiłowski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Salpietra is nu in balbezit. Daar is Salpietra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salpietra met een sublieme pass. Kovalets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalets draait met de bal, schiet en ... Desoete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 56%, cesiek 44%.
Sankowia - cesiek 0:4