Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cesiek Sankowia
wigowigo Tactiek uuu
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 35.6
excellent Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Godylewicz met een sublieme pass. Salpietra rent richting de bal. Salpietra geeft een lange en hoge pass. Kovalets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalets is nu in balbezit. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Desoete bokst de bal weg.

11e minuut.
Logara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chanowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Salpietra de bal. Salpietra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Salpietra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hankiss de bal. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. Pigłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Desoete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Chanowski geeft een lange en hoge pass. Desoete probeert naar een medespeler te passen. Kołpaczyński geeft een lange en hoge pass. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cesiek - Sankowia 1:0

20e minuut.
Keindl is nu in balbezit. Kruziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołpaczyński met een sublieme pass. Kovalets rent richting de bal. Kovalets draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Salpietra is nu in balbezit. Salpietra geeft een hoge lob. Lynch heeft problemen om de bal te vangen. Kovalets rent richting de bal. Kovalets haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cesiek - Sankowia 2:0

28e minuut.
Godylewicz passt de bal zonder na te denken. Maydanov heeft problemen om de bal te vangen. Kovalets rent richting de bal. Kovalets schiet op doel. Desoete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cesiek - Sankowia 3:0

42e minuut.
Daar is Godylewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godylewicz geeft een hoge lob. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cesiek - Sankowia 4:0

45e minuut.
Kołpaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński speelt de bal door. Daar is Kovalets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovalets schiet op doel. Desoete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cesiek - Sankowia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cesiek 33%, Sankowia 67%.
cesiek - Sankowia 5:0

47e minuut.
Cantillo probeert naar een medespeler te passen. Godylewicz speelt de bal door. Kovalets is nu in balbezit. Kovalets draait met de bal, schiet en ... Desoete probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kovalets rent richting de bal. Godylewicz is nu in balbezit. Godylewicz passt de bal in één keer door. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Stępiński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nasiłowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cesiek 25%, Sankowia 75%.
cesiek - Sankowia 5:0