Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever Blanquinegros Człuchów
451 Tactiek moje 3-4-3
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 46.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Uluses rent richting de bal. Głazowski onderschept slim de pass. Głazowski passt de bal met de wreef. Zartov rent richting de bal. Zartov haalt uit met een fantastische trap. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Tuanzebe heeft problemen om de bal te vangen. Tuanzebe met een sublieme pass. Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Melum probeert naar een medespeler te passen. Năstase is nu in balbezit. Năstase passt de bal zonder na te denken. Zartov is nu in balbezit. Zartov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Tuanzebe rent richting de bal. Tuanzebe passt de bal met de wreef. Zartov is nu in balbezit. Zartov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Năstase speelt de bal door. Głazowski is nu in balbezit. Głazowski passt de bal in één keer door. Zartov heeft problemen om de bal te vangen. Zartov draait met de bal, schiet en ... Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Głazowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eskurza de bal. Eskurza met een sublieme pass. Zartov is nu in balbezit. Zartov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 59%, Blanquinegros Człuchów 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SBP Forever - Blanquinegros Człuchów 0:0

59e minuut.
Głazowski probeert naar een medespeler te passen. Năstase rent richting de bal. Năstase met een sublieme pass. Eskurza rent richting de bal. Eskurza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Głazowski is nu in balbezit. Głazowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Tuanzebe met een snelle inworp. Głazowski is nu in balbezit. Głazowski haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Barone de bal. Năstase is nu in balbezit. Năstase passt de bal zonder na te denken. Eskurza rent richting de bal. Eskurza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Głazowski is nu in balbezit. Głazowski passt de bal zonder na te denken. Ticu rent richting de bal. Zartov verovert de bal door een tackle van achteren. Zartov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Egri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskurza rent richting de bal. Pitto rent richting de bal. Eskurza verovert de bal door een tackle van achteren. Eskurza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 51%, Blanquinegros Człuchów 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SBP Forever - Blanquinegros Człuchów 0:0