Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grudix Jawor FC Petarda Besiekierz
4-5-1v2 Tactiek lorak
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zeller rent richting de bal. Zeller geeft een lange en hoge pass. Kieszczyński rent richting de bal. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Estevo bokst de bal weg.

26e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo onderschept slim de pass. Głusejdo geeft een hoge lob. Car rent richting de bal. Car geeft een lange en hoge pass. Estevo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Głusejdo onderschept slim de pass. Weise rent richting de bal. Weise passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pohár geeft een hoge lob. Daar is Głusejdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Estevo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grudix Jawor - FC Petarda Besiekierz 0:1

37e minuut.
Buchalik rent richting de bal. Treufeldt onderschept slim de pass. Treufeldt speelt de bal door. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grudix Jawor - FC Petarda Besiekierz 0:2

42e minuut.
Puslācis onderschept slim de pass. Iordache begaat een overtreding. Puslācis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weise zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzelak rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grudix Jawor 65%, FC Petarda Besiekierz 35%.
Grudix Jawor - FC Petarda Besiekierz 0:2

50e minuut.
Abramowski is nu in balbezit. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller geeft de bal voor. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Estevo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Głusejdo geeft de bal voor. Couce kopt de bal weg. Daar is Buchalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeller is nu in balbezit. Zeller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Treufeldt passt de bal in één keer door. Iordache rent richting de bal. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Walusiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrere komt het veld opgelopen. Bierofka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Car met de inworp. Bierofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bierofka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Walusiak neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Estevo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Guz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grudix Jawor 62%, FC Petarda Besiekierz 38%.
Grudix Jawor - FC Petarda Besiekierz 0:2