Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.155 [del]
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21135
BT Gotham Sankowia
sss Tactiek uuu
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 36.4
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen matig


6e minuut.
Rafaelsson geeft een lange en hoge pass. Alkış kopt de bal weg. Banducci met een sublieme pass. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Alkış geeft de bal voor. Rafaelsson rent richting de bal. Alexa begaat een overtreding. Alexa krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gasperi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanette met de inworp. Banducci rent richting de bal. Banducci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alexa passt de bal in één keer door. Banducci rent richting de bal. Gasperi begaat een overtreding. Gasperi krijgt een gele kaart. Banducci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banducci wilt de vrije trap nemen. Desoete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Sankowia 1:0

34e minuut.
Fernoaga passt de bal met de wreef. Cernuschi is nu in balbezit. Rafaelsson maakt een afschuwelijke overtreding. Cernuschi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernoaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alexa springt en kopt de bal. Desoete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gasperi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banducci met een snelle inworp. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alkış geeft de bal voor. Gasperi probeert de bal met de borst te controleren. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ... Desoete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 43%, Sankowia 57%.
BT Gotham - Sankowia 1:0

47e minuut.
Hadrioui geeft de bal voor. Klungelig pakt Herst de bal. Palazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon haalt uit met een fantastische trap. Adamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Banducci kopt de bal weg. Rafaelsson rent richting de bal. Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. Alexa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zanette bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette geeft een hoge lob. Banducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci geeft een hoge lob. Alexa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ocean verovert de bal door een tackle van achteren. Ocean geeft een hoge lob. Alexa kopt de bal weg. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Desoete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Hadrioui de bal. Zanette is nu in balbezit. Zanette geeft de bal voor. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ... Desoete bokst de bal weg.

84e minuut.
Gasperi met een sublieme pass. Hadrioui rent richting de bal. Hadrioui met een sublieme pass. Palazon rent richting de bal. Palazon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BT Gotham - Sankowia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 33%, Sankowia 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BT Gotham - Sankowia 1:1