Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sankowia BT Gotham
uuu Tactiek sss
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Banducci kopt de bal weg. Pigłowski heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi onderschept slim de pass. Banducci is nu in balbezit. Banducci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Przerada passt de bal met de wreef. Banducci rent richting de bal. Chmiest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmiest krijgt een gele kaart. Banducci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banducci met een snel genomen vrije trap. Cernuschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Pigłowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - BT Gotham 0:1

20e minuut.
Logara kopt de bal weg. Ocean geeft een lange en hoge pass. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Palazon is nu in balbezit. Herst bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazon verovert de bal door een tackle van achteren. Palazon passt de bal in één keer door. Trzopek onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadrioui neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palazon heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sankowia - BT Gotham 1:1

25e minuut.
Alkış probeert naar een medespeler te passen. Banducci probeert naar een medespeler te passen. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - BT Gotham 1:2

45e minuut.
Keindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette begaat een overtreding. Keindl raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadrioui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palazon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 45%, BT Gotham 55%.
Sankowia - BT Gotham 1:2

46e minuut.
Fernoaga probeert naar een medespeler te passen. Alkış rent richting de bal. Alkış geeft de bal voor. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada haalt uit met een fantastische trap. Desoete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sankowia - BT Gotham 1:3

48e minuut.
Cantillo is nu in balbezit. Fernoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga geeft een hoge lob. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ocean is nu in balbezit. Fernoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga passt de bal in één keer door. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac onderschept slim de pass. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pigłowski is nu in balbezit. Fernoaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fernoaga passt de bal in één keer door. Przerada rent richting de bal. Przerada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Banducci rent richting de bal. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banducci zal de hoekschop nemen. Przerada springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Fernoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga geeft de bal voor. Przerada kopt de bal weg. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Maydanov is nu in balbezit. Banducci onderschept slim de pass. Met opzet legt Hadrioui zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hadrioui naar de kleedkamers voor een vroege douche. Banducci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banducci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Logara heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel. Paal! Desoete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sankowia 69%, BT Gotham 31%.
Sankowia - BT Gotham 1:3