Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulikov United FC Oblatywacze
442 Tactiek Moja atak
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Otero onderschept slim de pass. Otero geeft de bal voor. Wende rent richting de bal. Wende draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rojas rent richting de bal. Wyręba onderschept slim de pass. Pomponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponi geeft een lange en hoge pass. Wende maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siewkowski met de inworp. Pomponi rent richting de bal. Pomponi geeft een hoge lob. Wende springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drzyzga onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Glielmi speelt de bal door. Pomponi is nu in balbezit. Pomponi met een sublieme pass. Wende rent richting de bal. Wende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glielmi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Glielmi verovert de bal door een tackle van achteren. Glielmi met een sublieme pass. Rysio rent richting de bal. Petrini verovert de bal door een tackle van achteren. Petrini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Miszczyk met een sublieme pass. Siewkowski heeft problemen om de bal te vangen. Siewkowski probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ociepka met de inworp. Famfulík rent richting de bal. Famfulík passt de bal zonder na te denken. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Famfulík passt de bal met de wreef. Rysio heeft problemen om de bal te vangen. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini geeft de bal voor. Wende krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pomponi is nu in balbezit. Pomponi probeert naar een medespeler te passen. Petrini met een sublieme pass. Wende rent richting de bal. Wende schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Moczybród kopt de bal weg. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski speelt de bal door. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Asani speelt de bal door. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród schiet op doel. Vasques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - FC Oblatywacze 1:0

42e minuut.
Petrini haalt uit met een fantastische trap. Butulan speelt de bal door. Sułkowski kopt de bal weg. Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 61%, FC Oblatywacze 39%.
Bulikov United - FC Oblatywacze 1:0

47e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende onderschept slim de pass. Wende haalt uit met een fantastische trap. Butulan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulikov United - FC Oblatywacze 1:1

56e minuut.
Pomponi passt de bal zonder na te denken. Petrini rent richting de bal. Petrini probeert naar een medespeler te passen. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende haalt uit met een fantastische trap. Butulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - FC Oblatywacze 1:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolano komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Famfulík passt de bal met de wreef. Wende is nu in balbezit. Glielmi onderschept slim de pass. Glielmi speelt de bal door. Leński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Asani bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero geeft de bal voor. Wende krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Petrini passt de bal met de wreef. Drzyzga is nu in balbezit. Drzyzga geeft de bal voor. Wende probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ociepka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Bednorz komt het veld opgelopen. Stuhr komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Parol komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rojas rent richting de bal. Pomponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas is nu in balbezit. Pomponi geeft een lange en hoge pass. Parol springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero geeft de bal voor. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Butulan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ociepka is nu in balbezit. Bednorz verovert de bal door een tackle van achteren. Asani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednorz is nu in balbezit. Bednorz haalt uit met een fantastische trap. Vasques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Siewkowski controleert de bal met de borst. Leński is nu in balbezit. Leński passt de bal met de wreef. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Vasques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 48%, FC Oblatywacze 52%.
Bulikov United - FC Oblatywacze 1:2