Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kazimierz59 Bulikov United
442 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten formidable
average Passen very good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Kunter is nu in balbezit. Asani is nu in balbezit. Asani passt de bal zonder na te denken. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kunter onderschept slim de pass. Mundi probeert naar een medespeler te passen. Rysio is nu in balbezit. Antvpi verovert de bal door een tackle van achteren. Antvpi draait met de bal, schiet en ... Butulan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Glielmi onderschept slim de pass. Mundi is nu in balbezit. Glielmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvpi verovert de bal door een tackle van achteren. Antvpi haalt uit met een fantastische trap. Butulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Drzyzga geeft de bal voor. Inworp. Zakaryan met een snelle inworp. Antvpi rent richting de bal. Antvpi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bąkiewcz speelt de bal door. Sułkowski is nu in balbezit. Adami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sułkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sułkowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Bulikov United 0:1

20e minuut.
Bąkiewcz is nu in balbezit. Asani probeert naar een medespeler te passen. Kłapacz met een sublieme pass. Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski schiet op doel. Šámal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bąkiewcz geeft de bal voor. Czyszanowski heeft problemen om de bal te vangen. Czyszanowski geeft de bal voor. Sułkowski springt en kopt de bal. Šámal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Bulikov United 0:2

43e minuut.
Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă verovert de bal door een tackle van achteren. Blerincă geeft een hoge lob. Rysio kopt de bal weg. Czyszanowski geeft een lange en hoge pass. Šámal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 60%, Bulikov United 40%.
kazimierz59 - Bulikov United 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Asani de bal. Mundi speelt de bal door. Klungelig pakt Drzyzga de bal. Antvpi is nu in balbezit. Antvpi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba passt de bal met de wreef. Mundi speelt de bal door. Antvpi rent richting de bal. Antvpi draait met de bal, schiet en ... Butulan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribeirinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geremek rent richting de bal. Geremek geeft een lange en hoge pass. Antvpi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Asani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asani passt de bal in één keer door. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Rysio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakaryan met een snelle inworp. Antvpi is nu in balbezit. Antvpi schiet op doel. Butulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petasz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wyręba met een snelle inworp. Mundi speelt de bal door. Drzyzga rent richting de bal. Antvpi onderschept slim de pass. Antvpi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kunter geeft een lange en hoge pass. Glielmi rent richting de bal. Asani probeert naar een medespeler te passen. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ribeirinho probeert naar een medespeler te passen. Glielmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Glielmi passt de bal in één keer door. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski schiet op doel. Šámal bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Kłapacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glielmi rent richting de bal. Glielmi geeft de bal voor. Bąkiewcz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šámal met een harde bal richting middenveld. Mundi kopt de bal weg. Zakaryan probeert naar een medespeler te passen. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Asani heeft problemen om de bal te vangen. Kunter is nu in balbezit. Kłapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Kłapacz kan de bal niet met de borst controleren. Mundi probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Glielmi geeft een lange en hoge pass. Adami rent richting de bal. Bąkiewcz onderschept slim de pass. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Bulikov United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 46%, Bulikov United 54%.
kazimierz59 - Bulikov United 0:3