Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oblatywacze kazimierz59
Moja atak Tactiek 442
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 44.6
goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pomponi probeert naar een medespeler te passen. Petrini rent richting de bal. Petrini met een sublieme pass. Wende is nu in balbezit. Wende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Telek speelt de bal door. Ribeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeirinho speelt de bal door. Antvpi rent richting de bal. Antvpi schiet op doel. Vasques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Illés geeft een hoge lob. Daar is Pomponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomponi passt de bal met de wreef. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini probeert naar een medespeler te passen. Wende is nu in balbezit. Wende schiet op doel. Šámal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - kazimierz59 1:0

29e minuut.
Famfulík met een snelle inworp. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rojas de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wende rent richting de bal. Wende haalt uit met een fantastische trap. Illés heeft problemen om de bal te vangen. Wende is nu in balbezit. Wende draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 30%, kazimierz59 70%.
FC Oblatywacze - kazimierz59 1:0

48e minuut.
Telek passt de bal zonder na te denken. Mundi is nu in balbezit. Mundi passt de bal met de wreef. Ribeirinho geeft een lange en hoge pass. Antvpi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Otero passt de bal in één keer door. Famfulík met een sublieme pass. Daar is Petrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geremek rent richting de bal. Geremek schiet op doel. Vasques bokst de bal weg.

59e minuut.
Inworp. Zakaryan met de inworp. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvpi onderschept slim de pass. Antvpi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini probeert naar een medespeler te passen. Famfulík met een sublieme pass. Wende is nu in balbezit. Wende schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Inworp. Parol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 45%, kazimierz59 55%.
FC Oblatywacze - kazimierz59 1:0