Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktyczni CF Bulikov United
4.3.1.2 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 49.1
goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Borovina speelt de bal door. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi haalt uit met een fantastische trap. Petasz probeert de bal met de borst te controleren. Butulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Borovina passt de bal zonder na te denken. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ... Butulan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - Bulikov United 1:0

11e minuut.
Drzyzga kopt de bal weg. Asilkurt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bąkiewcz. Bąkiewcz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Dapiaggi speelt de bal door. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dapiaggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Borovina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Butulan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - Bulikov United 2:0

15e minuut.
Asilkurt kopt de bal weg. Borovina heeft problemen om de bal te vangen. Petasz is nu in balbezit. Dapiaggi onderschept slim de pass. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een hoge lob. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ... Butulan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Borovina onderschept slim de pass. Borovina geeft een hoge lob. Drzyzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Dapiaggi haalt uit met een fantastische trap. Butulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Borovina rent richting de bal. Borovina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Dapiaggi de bal. Glielmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina onderschept slim de pass. Borovina haalt uit met een fantastische trap. Drzyzga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butulan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Borovina met een sublieme pass. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 30%, Bulikov United 70%.
Galaktyczni CF - Bulikov United 2:0

49e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Borovina speelt de bal door. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Dapiaggi springt en kopt de bal. Butulan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Drzyzga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madrigal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Petasz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glielmi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borovina. Glielmi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Glielmi kan niet meer verder spelen. Bednorz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madrigal. Madrigal krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Clavier met de inworp. Kolano is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulgurcuoğlu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Piątkowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Madrigal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Borovina rent richting de bal. Borovina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dapiaggi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bednorz de bal. Clavier met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Clavier is nu in balbezit. Bednorz begaat een overtreding. Clavier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asilkurt met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dapiaggi de bal. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sułkowski met een sublieme pass. Asani bereikt de bal nog maar net als eerste. Asani passt de bal in één keer door. Czyszanowski rent richting de bal. Czyszanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Borovina is nu in balbezit. Dapiaggi rent richting de bal. Borovina is nu in balbezit. Borovina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - Bulikov United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 33%, Bulikov United 67%.
Galaktyczni CF - Bulikov United 3:0