Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelikany Zabrze trabanciarze
Atmosferovic Tactiek ERYK
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 30.2
good Schieten poor
average Passen weak
good Verdedigen average


4e minuut.
Previ met een sublieme pass. Daar is Kiełkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodelón is nu in balbezit. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski geeft de bal voor. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Previ met de inworp. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski speelt de bal door. Feinschmecker geeft een lange en hoge pass. Bodelón krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Izaguirre niet meer kan verder spelen. Marek komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Değirmenci passt de bal met de wreef. Previ is nu in balbezit. Previ geeft een hoge lob. Bodelón rent richting de bal. Bodelón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany Zabrze 30%, trabanciarze 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelikany Zabrze - trabanciarze 0:0

50e minuut.
Rossini verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Bodelón rent richting de bal. Bodelón schiet op doel. Marek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Previ bereikt de bal nog maar net als eerste. Previ geeft een lange en hoge pass. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kiełkowski met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu speelt de bal door. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Húdi geeft een hoge lob. Inworp. Krukowiecki met de inworp. Dziedzina is nu in balbezit. Dziedzina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Martínez Franco rent richting de bal. Martínez Franco passt de bal in één keer door. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón haalt uit met een fantastische trap. Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - trabanciarze 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany Zabrze 49%, trabanciarze 51%.
Pelikany Zabrze - trabanciarze 1:0