Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kazimierz59 trabanciarze
442 Tactiek ERYK
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 26.8
uitstekend Schieten slecht
matig Passen zwak
uitstekend Verdedigen matig


18e minuut.
Velasco passt de bal zonder na te denken. Ribeirinho rent richting de bal. Ribeirinho geeft de bal voor. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - trabanciarze 1:0

26e minuut.
Martínez Franco kopt de bal weg. Daar is Krukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakaryan is nu in balbezit. Zakaryan geeft de bal voor. Mundi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Velasco rent richting de bal. Zakaryan rent richting de bal. Zakaryan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribeirinho de bal. Ribeirinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mundi passt de bal in één keer door. Ribeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Yultuğ begaat een overtreding. Yultuğ krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Blerincă is nu in balbezit. Blerincă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribeirinho de bal. Ribeirinho geeft de bal voor. Velasco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marek trapt de bal weg van het doel. Mundi kopt de bal weg. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kożukar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Illés komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 41%, trabanciarze 59%.
kazimierz59 - trabanciarze 1:0

47e minuut.
Zakaryan geeft de bal voor. Mundi heeft problemen om de bal te vangen. Mundi passt de bal zonder na te denken. Komarnicki geeft de bal voor. Velasco springt en kopt de bal. Marek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Zakaryan passt de bal in één keer door. Komarnicki is nu in balbezit. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ... Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - trabanciarze 2:0

58e minuut.
Adami speelt de bal door. Arroz rent richting de bal. Mundi begaat een overtreding. Arroz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arroz kan niet meer verder spelen. Dziedzina komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Komarnicki speelt de bal door. Ribeirinho is nu in balbezit. Ribeirinho passt de bal met de wreef. Geremek rent richting de bal. Geremek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunter verovert de bal door een tackle van achteren. Kunter speelt de bal door. Ribeirinho rent richting de bal. Ribeirinho geeft een lange en hoge pass. Marek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - trabanciarze 3:0

75e minuut.
Kunter probeert de bal aan de voet te houden. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Kunter maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kunter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kunter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Geremek rent richting de bal. Geremek geeft een lange en hoge pass. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Marek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - trabanciarze 4:0

85e minuut.
Mundi verovert de bal door een tackle van achteren. Mundi passt de bal zonder na te denken. Ribeirinho is nu in balbezit. Geremek rent richting de bal. Geremek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

88e minuut.
Petric kopt de bal weg. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki passt de bal in één keer door. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel. Marek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Dziedzina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Komarnicki de bal onder controle te krijgen. Komarnicki geeft een hoge lob. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 40%, trabanciarze 60%.
kazimierz59 - trabanciarze 4:0