Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Half Life Power kazimierz59
Killbox Tactiek 442
39% Balbezit 61%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 47.7
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis geeft een lange en hoge pass. Blerincă is nu in balbezit. Spina onderschept slim de pass. Spina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Geremek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oláh de bal onder controle te krijgen. Gucciardo is nu in balbezit. Velasco is nu in balbezit. Velasco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Spina kopt de bal weg. Koral rent richting de bal. Koral passt de bal in één keer door. Spina is nu in balbezit. Spina haalt uit met een fantastische trap. Šámal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biniaś rent richting de bal. Biniaś schiet op doel. Šámal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kożukar is nu in balbezit. Kożukar passt de bal met de wreef. Velasco is nu in balbezit. Velasco geeft een lange en hoge pass. Kwaiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zakaryan speelt de bal door. Trandafir rent richting de bal. Antvpi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Antvpi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Antvpi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Half Life Power 38%, kazimierz59 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Half Life Power - kazimierz59 0:0

67e minuut.
Biniaś met een sublieme pass. Spina is nu in balbezit. Blerincă verovert de bal door een tackle van achteren. Koral is nu in balbezit. Koral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Trandafir rent richting de bal. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco passt de bal in één keer door. Zakaryan is nu in balbezit. Zakaryan geeft de bal voor. Kwaiszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gucciardo kopt de bal weg. Biniaś is nu in balbezit. Biniaś probeert naar een medespeler te passen. Spina rent richting de bal. Spina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Velasco probeert naar een medespeler te passen. Zakaryan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribeirinho de bal. Ribeirinho speelt de bal door. Africano probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Half Life Power 55%, kazimierz59 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Half Life Power - kazimierz59 0:0