Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oblatywacze trabanciarze
Moja atak Tactiek ERYK
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 30.8
redelijk Schieten slecht
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Famfulík speelt de bal door. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski geeft de bal voor. Rojas maakt een snoekduik en kopt de bal. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Arroz de bal. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík passt de bal zonder na te denken. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende draait met de bal, schiet en ... Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wende passt de bal met de wreef. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Franco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Martínez Franco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martínez Franco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Gambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczyk is nu in balbezit. Miszczyk geeft een lange en hoge pass. Siewkowski heeft problemen om de bal te vangen. Siewkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Izaguirre trapt de bal weg. Petrini kopt de bal weg. Wende rent richting de bal. Wende schiet op doel. Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wende is nu in balbezit. Wende schiet op doel. Izaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Miszczyk rent richting de bal. Miszczyk passt de bal zonder na te denken. Siewkowski speelt de bal door. Wende is nu in balbezit. Wende schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ociepka passt de bal zonder na te denken. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski met een sublieme pass. Wende is nu in balbezit. Wende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Famfulík geeft de bal voor. Klungelig pakt Szambelan de bal. Wende rent richting de bal. Wende haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Petrini heeft problemen om de bal te vangen. Petrini speelt de bal door. Famfulík probeert naar een medespeler te passen. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre bokst de bal weg. Daar is Yultuğ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - trabanciarze 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 25%, trabanciarze 75%.
FC Oblatywacze - trabanciarze 1:0

50e minuut.
Izaguirre speelt de bal door. Petrini kopt de bal weg. Siewkowski is nu in balbezit. Famfulík rent richting de bal. Famfulík schiet op doel. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Izaguirre met een harde bal richting middenveld. Miszczyk kopt de bal weg. Rojas controleert de bal met de borst. Rojas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ojamaa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ojamaa speelt de bal door. Bandırmalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Famfulík speelt de bal door. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski geeft een lange en hoge pass. Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - trabanciarze 2:0

64e minuut.
Wende heeft problemen om de bal te vangen. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski passt de bal met de wreef. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Arroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende onderschept slim de pass. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski schiet op doel. Wende probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Siewkowski probeert naar een medespeler te passen. Famfulík speelt de bal door. Petrini met een sublieme pass. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Miszczyk passt de bal in één keer door. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski met een sublieme pass. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík schiet op doel. Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bocheński rent richting de bal. Famfulík onderschept slim de pass. Famfulík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siewkowski de bal. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Siewkowski is nu in balbezit. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík met een sublieme pass. Wende rent richting de bal. Wende schiet op doel. Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Famfulík met een sublieme pass. Klungelig pakt Szambelan de bal. Wende rent richting de bal. Wende schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík schiet op doel. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Buitenspel voor Wende. Goede buitenspelval van de verdediging. Parol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 18%, trabanciarze 82%.
FC Oblatywacze - trabanciarze 2:0