Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Satanos Zaspa Gdansk 2017
Sat1 Tactiek mistrzostwo
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 42.1
good Schieten excellent
average Passen average
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Bugdoł is nu in balbezit. Falkensteiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugdoł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzanka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gawor is nu in balbezit. Met opzet legt Zəngilanlı zijn tegenspeler op de grond. Zəngilanlı krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Nahajło geeft de bal voor. Gawor kopt de bal weg. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:1

20e minuut.
Fedak probeert de bal aan de voet te houden. Miazga rent richting de bal. Miazga geeft een lange en hoge pass. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bugdoł met een sublieme pass. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkensteiner geeft een hoge lob. Caraiman rent richting de bal. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Rychłowski bokst de bal weg.

41e minuut.
Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak is nu in balbezit. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor schiet op doel. Vasiljević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 46%, Zaspa Gdansk 2017 54%.
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:2

47e minuut.
Burak kopt de bal weg. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogba maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pogba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pogba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fedak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fedorczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:3

51e minuut.
Falkensteiner met een sublieme pass. Stocki rent richting de bal. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman schiet op doel. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Leduchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahajło is nu in balbezit. Nahajło passt de bal in één keer door. Gawor is nu in balbezit. Gawor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:4

59e minuut.
Nahajło met een snelle inworp. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stocki. Falkensteiner raakt geblesseerd tijdens het duel. Leduchowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak passt de bal met de wreef. Gawor rent richting de bal. Gawor draait met de bal, schiet en ... Vasiljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło onderschept slim de pass. Nahajło met een sublieme pass. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:5

78e minuut.
Słabosz kan de bal niet met de borst controleren. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft de bal voor. Fedorczak heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Revoredo kopt de bal weg. Gawor rent richting de bal. Gawor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasiljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:6

87e minuut.
Mandżejewski passt de bal met de wreef. Miazga rent richting de bal. Fedorczak onderschept slim de pass. Fedorczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Revoredo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:7

88e minuut.
Bugdoł passt de bal zonder na te denken. Fedak rent richting de bal. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak onderschept slim de pass. Fedak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nahajło is nu in balbezit. Nahajło passt de bal met de wreef. Mandżejewski is nu in balbezit. Mandżejewski geeft de bal voor. Fedorczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 64%, Zaspa Gdansk 2017 36%.
Los Satanos - Zaspa Gdansk 2017 0:8