Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RELAKS Black Hawk United
katka Tactiek IV liga
66% Balbezit 34%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 29.9
very good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Daar is Dorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado geeft de bal voor. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz schiet op doel. Chakalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Black Hawk United 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Carabaş de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz rent richting de bal. Russo maakt een afschuwelijke overtreding. Russo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Craia geeft een hoge lob. Khắc Dũng geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Homoţescu de bal onder controle te krijgen. Tanta rent richting de bal. Tanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dorado met een sublieme pass. Tschanz heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap. Chakalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Black Hawk United 2:0

32e minuut.
Carabaş rent richting de bal. Dorado onderschept slim de pass. Dorado probeert naar een medespeler te passen. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Girasia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijał rent richting de bal. Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia schiet op doel. Chakalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Black Hawk United 3:0

37e minuut.
Kasabov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khắc Dũng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanta schiet op doel. Paal! Matthijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Diakoulas rent richting de bal. Girasia onderschept slim de pass. Girasia geeft een lange en hoge pass. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap. Chakalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 59%, Black Hawk United 41%.
FC RELAKS - Black Hawk United 3:0

47e minuut.
Inworp. Rosołowski met de inworp. Fijał is nu in balbezit. Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Chakalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Diakoulas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosołowski met de inworp. Girasia is nu in balbezit. Girasia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Francia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcerowicz is nu in balbezit. Russo begaat een overtreding. Balcerowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Girasia de bal. Girasia passt de bal met de wreef. Russo is nu in balbezit. Balcerowicz onderschept slim de pass. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Black Hawk United 4:0

67e minuut.
Girasia rent richting de bal. Girasia passt de bal met de wreef. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap. Chakalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Craia onderschept slim de pass. Craia geeft een hoge lob. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Chakalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Black Hawk United 5:0

73e minuut.
Wujaszczyk geeft de bal voor. Dorado kopt de bal weg. Russo heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becali komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diakoulas. Rosołowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gehrig is nu in balbezit. Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Chakalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Black Hawk United 6:0

80e minuut.
Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia passt de bal in één keer door. Balcerowicz is nu in balbezit. Dorado is nu in balbezit. Dorado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rosołowski met een sublieme pass. Dorado met een sublieme pass. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Black Hawk United 7:0

87e minuut.
Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dorado de bal. Dorado speelt de bal door. Craia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Carabaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado rent richting de bal. Dorado met een sublieme pass. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 38%, Black Hawk United 62%.
FC RELAKS - Black Hawk United 7:0