Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RELAKS Kołypie Poznań
katka Tactiek K 5221 W
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten weak
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Koç rent richting de bal. Koç passt de bal zonder na te denken. Daar is Pelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pelkonen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Auriemma komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Dorado passt de bal in één keer door. Walem is nu in balbezit. Rosołowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rosołowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Walem is nu in balbezit. Walem passt de bal zonder na te denken. Auriemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 61%, Kołypie Poznań 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RELAKS - Kołypie Poznań 0:0

51e minuut.
Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado passt de bal in één keer door. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... Trybovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Kołypie Poznań 1:0

54e minuut.
Brudzisz kopt de bal weg. Auriemma rent richting de bal. Craia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Auriemma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Auriemma kan niet meer verder spelen. Ostaszewski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Wietecha de bal. Balcerowicz is nu in balbezit. Wietecha begaat een overtreding. Wietecha krijgt een gele kaart. Balcerowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorado met een snel genomen vrije trap. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Kołypie Poznań 2:0

68e minuut.
Daar is Walem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walem geeft de bal voor. Ostaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Brudzisz onderschept slim de pass. Zala is nu in balbezit. Zala geeft de bal voor. Girasia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Kołypie Poznań 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 59%, Kołypie Poznań 41%.
FC RELAKS - Kołypie Poznań 3:0