Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RELAKS KS Azorki
katka Tactiek ostatnia
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Rosołowski speelt de bal door. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz passt de bal in één keer door. Girasia is nu in balbezit. Girasia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mihail rent richting de bal. Mihail passt de bal met de wreef. Sochacki probeert naar een medespeler te passen. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mejerník rent richting de bal. Mejerník haalt uit met een fantastische trap. Matthijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - KS Azorki 0:1

19e minuut.
Białowąs kopt de bal weg. Mihail rent richting de bal. Balcerowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Balcerowicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sawala geeft de bal voor. Homoţescu kan de bal niet met de borst controleren. Ennemuist bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejerník is nu in balbezit. Mejerník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - KS Azorki 0:2

28e minuut.
Ennemuist is nu in balbezit. Ennemuist geeft de bal voor. Dorado kopt de bal weg. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Girasia de bal onder controle te krijgen. Bithikotsis is nu in balbezit. Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia heeft problemen om de bal te vangen. Girasia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 53%, KS Azorki 47%.
FC RELAKS - KS Azorki 0:2

46e minuut.
Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Sochacki is nu in balbezit. Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia draait met de bal, schiet en ... Bithikotsis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Białowąs zal de hoekschop nemen. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz schiet op doel. Hallbjörnsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - KS Azorki 1:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vîlcu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dorado is nu in balbezit. Sochacki speelt de bal door. Bithikotsis probeert naar een medespeler te passen. Dorado kan de bal niet met de borst controleren. D’Amico geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Balcerowicz rent richting de bal. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala passt de bal met de wreef. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baaks komt het veld opgelopen. Neaga komt het veld opgelopen. Matthijs trapt de bal weg. Rosołowski geeft de bal voor. Baaks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sochacki met een sublieme pass. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu passt de bal in één keer door. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Craia passt de bal met de wreef. Ennemuist is nu in balbezit. Ennemuist passt de bal in één keer door. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 57%, KS Azorki 43%.
FC RELAKS - KS Azorki 1:2