Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF DEGIELEK FC Zawichost
feefe Tactiek jk-5122
55% Balbezit 45%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 51.5
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Trường Nhân verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nhân met een sublieme pass. Belczyk rent richting de bal. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Makasarashvili heeft problemen om de bal te vangen. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorbenadze rent richting de bal. Sobczak onderschept slim de pass. Sobczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belczyk rent richting de bal. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak schiet op doel. Boye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - FC Zawichost 0:1

10e minuut.
Ivaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jorbenadze. Ivaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trường Nhân met een snel genomen vrije trap. Sobczak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Jakovlev de bal onder controle te krijgen. Ivaz is nu in balbezit. Topolski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trường Nhân neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

24e minuut.
Bystrov kan de bal niet met de borst controleren. Bartczak is nu in balbezit. Yong-Ki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yong-Ki krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kiziałek geeft een hoge lob. Sobczak kopt de bal weg. Belczyk heeft problemen om de bal te vangen. Viklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Viklund haalt uit met een fantastische trap. Boye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viklund zal de hoekschop nemen. Trường Nhân kopt de bal weg. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak schiet op doel. Boye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ivaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaz passt de bal met de wreef. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak draait met de bal, schiet en ... Boye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - FC Zawichost 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Trường Nhân de bal. Trường Nhân geeft de bal voor. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - FC Zawichost 0:3

38e minuut.
Jorbenadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaz verovert de bal door een tackle van achteren. Makasarashvili rent richting de bal. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rąbek geeft een lange en hoge pass. Wagner kan de bal niet met de borst controleren. Trường Nhân maakt een afschuwelijke overtreding. Trường Nhân krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF DEGIELEK 67%, FC Zawichost 33%.
CF DEGIELEK - FC Zawichost 0:3

54e minuut.
Bartczak is nu in balbezit. Rąbek onderschept slim de pass. Rąbek speelt de bal door. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bystrov rent richting de bal. Băsescu onderschept slim de pass. Băsescu geeft een lange en hoge pass. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zygert onderschept slim de pass. Zygert passt de bal zonder na te denken. Ivaz rent richting de bal. Ivaz schiet op doel. Boye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - FC Zawichost 0:4

62e minuut.
Ignasiak rent richting de bal. Sobczak onderschept slim de pass. Viklund speelt de bal door. Ivaz is nu in balbezit. Ivaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sobczak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Belczyk de bal onder controle te krijgen. Viklund rent richting de bal. Viklund geeft een hoge lob. Ivaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Wagner rent richting de bal. Trường Nhân verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nhân geeft de bal voor. Sobczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Boye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF DEGIELEK - FC Zawichost 0:5

82e minuut.
Lonfat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonfat met een sublieme pass. Sobczak rent richting de bal. Sobczak draait met de bal, schiet en ... Boye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Belczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viklund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak schiet op doel. Boye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Inworp. Wagner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topolski speelt de bal door. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Zygert de bal. Zygert geeft de bal voor. Viklund is nu in balbezit. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF DEGIELEK 66%, FC Zawichost 34%.
CF DEGIELEK - FC Zawichost 0:5