Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Wola Kołypie Poznań
mnk Tactiek K 5221 W
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten redelijk
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Göndör verovert de bal door een tackle van achteren. Występski is nu in balbezit. Göndör onderschept slim de pass. Göndör haalt uit met een fantastische trap. Trybovich probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kotla begaat een overtreding. Kotla krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Smith passt de bal zonder na te denken. Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Daar is Perliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelkonen is nu in balbezit. Pelkonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kroczek met een snelle inworp. Pennaccino is nu in balbezit. Pennaccino passt de bal met de wreef. Mitreski is nu in balbezit. Mitreski schiet op doel. Trybovich bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Pelkonen is nu in balbezit. Frąckowiak onderschept slim de pass. Perliński rent richting de bal. Walem onderschept slim de pass. Walem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Kołypie Poznań 0:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kujawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walem heeft problemen om de bal te vangen. Walem met een sublieme pass. Kujawka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Koç is nu in balbezit. Kopejsek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopejsek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 59%, Kołypie Poznań 41%.
Inter Wola - Kołypie Poznań 0:1

62e minuut.
Koç is nu in balbezit. Koç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neaga de bal. Pelkonen is nu in balbezit. Pelkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gaiardo met een harde bal richting middenveld. Pennaccino kopt de bal weg. Występski probeert naar een medespeler te passen. Göndör heeft problemen om de bal te vangen. Göndör draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karas komt het veld opgelopen. Pennaccino met een snelle inworp. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopejsek verovert de bal door een tackle van achteren. Kopejsek geeft een hoge lob. Göndör maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Wola - Kołypie Poznań 1:1

86e minuut.
Kujawka geeft een hoge lob. Walem rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rajt ... Strafschop! Directe rode kaart, Rajt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rajt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Walem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pelkonen neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Karas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pelkonen springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 59%, Kołypie Poznań 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Wola - Kołypie Poznań 1:1