Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawichost KS Azorki
jk-5122 Tactiek czwórka
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


22e minuut.
de Condé geeft een lange en hoge pass. Bithikotsis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sawala is nu in balbezit. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - KS Azorki 1:0

24e minuut.
Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartczak met de inworp. Lonfat geeft een hoge lob. Bárdos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
de Condé is nu in balbezit. Neaga onderschept slim de pass. Neaga met een sublieme pass. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pilecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bithikotsis geeft de bal voor. Doeltrap. Pilecki trapt de bal weg van het doel. Sawala kopt de bal weg. Viklund geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bartczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennemuist verovert de bal door een tackle van achteren. Ennemuist geeft een lange en hoge pass. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Pilecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Sobczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkosz is nu in balbezit. Sobczak onderschept slim de pass. Sobczak haalt uit met een fantastische trap. Bárdos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sobczak is nu in balbezit. Sobczak met een sublieme pass. Ivaz is nu in balbezit. Ivaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - KS Azorki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawichost 53%, KS Azorki 47%.
FC Zawichost - KS Azorki 2:0

46e minuut.
Mejerník komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mihail kopt de bal weg. Lonfat rent richting de bal. Sawala maakt een afschuwelijke overtreding. Sawala krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bithikotsis passt de bal met de wreef. Daar is Neaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neaga passt de bal in één keer door. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu schiet op doel. Pilecki bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paganini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Viklund speelt de bal door. Wilkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkosz passt de bal zonder na te denken. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak draait met de bal, schiet en ... Bárdos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - KS Azorki 3:0

73e minuut.
Zygert onderschept slim de pass. Zygert geeft de bal voor. Bithikotsis rent richting de bal. Sobczak onderschept slim de pass. Sobczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bithikotsis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawichost 43%, KS Azorki 57%.
FC Zawichost - KS Azorki 3:0